L I T T L E B U M

What we got for Christmas ♥

Wij hadden hele drukke kerstdagen en hebben onze buikjes rond kunnen eten. Wij geven elkaar ook ieder jaar cadeautjes met kerst. Mila wordt door iedereen verwend, papa en mama kiezen iets voor elkaar en met mijn moeder, stiefvader en broertjes deden we lootjes trekken en hadden we een budget om iets uit te kiezen. Ik show vandaag wat we kregen!!

Mila kreeg dit jaar twee boeken: een van ons en een van mijn opa en omie. Het Woezel en Pip boek is er een met geluidjes die je tijdens het verhaal kan afspelen. Super leuk en leerzaam voor Mila want die heeft nu haar eigen rol tijdens het lezen. Het Jip en Janneke boek stond al een tijd op mijn lijstje en dat had mijn mama stiekem aan oma verteld hihi!

Ook dit is natuurlijk voor mili! Ons kleintje heeft haar eigen, houten, mini mixer en ik vind dat super leuk. Ze kreeg deze van mijn moeder en stiefvader (haar opa en oma dus haha). Bij de Ikea kocht ik een tijd terug een eigen kookset en fruit in een mandje gemaakt van stof. Dan kan ze koken en boodschapjes doen net als papa en mama!

Dit schattige prinsesje komt ook van Ikea en kreeg Mila van Johan en mij. Het hondje kreeg ze van Johans moeder en de Bumba van zijn tante. Bumba is het enige waar Mila interesse in toont om naar te kijken trouwens :O

Omdat Mila door Sinterklaas en met haar verjaardag al zooooveel had gekregen besloten we ook iets nuttigs te geven en bestelde ik deze super leuke luiers bij Wasbaar Wonderland. ZIJN ZE NIET CUUUUTE?! De onderste is er een voor haar popjes! Binnenkort wil ik mijn stash trouwens showen, ik heb nu namelijk een heuse stash hihi.

Als je een dochter hebt doe je als mama natuurlijk meisjesdingen. Mila ziet mij dagelijks tutten en wil heeel graag aan alle mooie spulletjes zitten en dat mag niet. Oplossing: eigen make up spullen. En een eigen kaptafeltje met spiegel natuurlijk. Ik zie al helemaal voor me hoe leuk ze hiermee speelt als ze een jaar of twee is 😀

Van mijn opa en oma kreeg Mila ook nog dit popje van Vtech. Ook dit is er een van de Vrolijke Vriendjes die ik al wel 1000x genoemd heb op mijn blog, maar ze speelt er serieus elke dag mee en we hebben nu bijna de hele set compleet!!

Johan was met de lootjes getrokken door mijn oudste broertje. Hij kreeg een overhemd wat niet op de foto staat omdat hij het aanhad vandaag, basic zwart en altijd handig! En het blauwe wat je ziet liggen is het plaid dat hij kreeg. Met armen en lekker lang, zodat je er helemaal onder kan en gewoon je handen vrij hebt. Van mij kreeg Johan een spel voor de Playstation en whiskyglazen met hele leuke ijsvormpjes van HEMA!

Dat HEMA geweldig is wist ik al heel lang, maar de spullen worden echt elke keer leuker! Dit notitieboekje kreeg ik van mijn moeder, ookal had zij mij niet getrokken met de lootjes. En… Na drie jaar ‘zeuren’ heb ik een polaroid camera gekregen van mijn allerliefste schatje *slijmslijm*. Ik ben er zooo blij mee! Je zier ernaast de foto’s liggen die ik met kerst gemaakt heb.

Mijn stiefvader had mij getrokken en kocht een super fijne pyjama van de H&M en de lekkerste cozy locks E V E R van de Hunkemöller. Mijn kleine broertje had als cadeautje chocolade gekocht en de douchegel kregen we als aardigheidje van mijn schoonmoeder. Perfect voor een mama-me-time avondje!!

Naast dit alles kreeg Mila van haar opa en oma speelgoed wat we bij hen hebben laten liggen zodat ze daar ook speelgoed heeft liggen. Ook kregen we nog geld. We zijn zo verwend! Ik had met de lootjes mijn stiefvader en kocht voor hem een sportshirt van Nike en een flesje likeur. Johan had mijn moeder en we kochten een parfum, superlekker en het doet me denken aan vroeger omdat ze die toen dagelijks op had!!

Wij hadden het druk met kerst, maar het was gezellig! Hopelijk hadden jullie het ook fijn!

Liefs,

Alicia

christmaskerstkerst 2016mamapersoonlijkwhat we got for christmas

littlebumnl • 29 december 2016


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *