L I T T L E B U M

Vaderdag cadeautips ♥

Moederdag is achter de rug en nu is het de beurt aan de papa’s om in het zonnetje gezet te worden. Ik vind het voor mannen altijd veel lastiger om iets leuks te verzinnen. Vaak omdat Johan nooit iets weet en ook omdat cadeautjes voor mannen snel suf zijn of erg duur. Maar, het is me wel gelukt om voor jullie wat vaderdag cadeautips te verzamelen. En het is ook een beetje voor mezelf natuurlijk! Zelf moet ik immers ook nog iets kopen voor de man des huizes!

1. Een lekker parfum

Lekker corny deze! Maar oh, wat houd ik van mannengeuren. Ik vind de geuren voor mannen echt veel lekkerderder dan die voor vrouwen, stiekem. Dus ik doe mezelf ook nog eens een plezier als ik Johan verwen met een lekkere geur. Joos heeft geen extreme routine om zichzelf klaar te maken maar draagt wel graag een lekker parfum. Hem zou ik er dus ook blij mee maken. En: bij veel parfumerien hebben ze leuke acties rond vaderdag!

2. Zelfgemaakte knutsels

Ook papa’s maak je enorm blij met een zelfgemaakt object door dochter- of zoonlief. Toen Johan een paar weken geleden jarig was heeft Mila een schilderij voor hem gemaakt met vingerverf. Die staat sindsdien te pronken in ons huisje. Op pinterest kan je echt een miljoen ideetjes vinden om zelf te knutselen met je mini. En bij gebrek aan tijd: een gewone tekening doet het hier ook altijd goed. 😉

3. Een bbq-schort

Hebben jouw kids een papa die gek is op bbq’en? Dan maak je hem vast blij met zo’n tof laather-look schort. Ik vind die zelf helemaal geweldig, maar wij hebben helemaal geen bbq lol. Misschien is het ook acceptabel voor achter het fornuis? Want dat doet Johan dan weer wel heel erg graag. Anyways, die schorten zijn echt heel stoer en ik denk dat het de papa in kwestie ook wel aanzet tot barbecuen 😀

4. Toilettas

Ik kan een heleboel redenen verzinnen waarom ik een toilettas cadeau zou geven. De beste zijn: omdat dan alle losse verzorgingsspullen niet blijven slingeren, het is handig voor op vakantie, je krijgt niet meer de eeuwige vraag waar je product x hebt neergezet. De eerste reden zou voor mij al doorslaggevend zijn haha. Bij HEMA heb ik een toffe gezien, ik zal hem HIER linken.

5. Overhemd, stropdas, riem

Allemaal van die zaken die kantoor-papa’s nodig hebben. Mila’s papa zit 4 dagen in de week op kantoor bij de Gemeente Midden-Delfland dus dit soort cadeautjes komen bij hem altijd van pas. Voor zijn verjaardag kreeg hij dan ook twee overhemden en een mooie riem van Cowboysbelt. Leuke is ook: dit is allemaal in alle prijsklassen te krijgen. Kies je voor een luxe riem betaal je snel €40,- euro, maar bij grote winkelketens zal je ook voor 10-20 euro kunnen slagen. Voor overhemden kijk ik altijd bij WE voor Johan. Kwaliteit is fijn, net als de pasvorm. EN ze hebben vaak aanbiedingen waarbij je 2 overhemden voor €39,95 koopt!

6. Instawall

Als de papa van jouw kindjes helemaal gek is op foto’s en misschien wel instagram is het leuk om een instawall te laten maken met de leukste foto’s van hem, de kindjes en jullie samen. Dit is echt vet leuk om in huis te hebben, alle mooie momenten in 1 instawall. Laat de kids helpen met foto’s uitkiezen, misschien kiezen zij foto’s die jij niet eens had opgemerkt.

7. Lekker eten

Bij veel mannen gaat liefde door de maag. En dat is in ons huis zeker van toepassing. Hoe leuk is het dan om de papa van jouw kindjes te verrassen met lekker eten. Ga brunchen, maak wat lekkers, geef een ontbijt op bed of lekker diner. Zelf een taart, koekjes of cupcakes maken is voor de mini’s ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

Pfff lastig hoor; iets verzinnen voor die mannen. Hopelijk heb ik je op weg geholpen of heb je inspiratie opgedaan. En voor alle papa’s: fijne vaderdag! ♥

Liefs,

Alicia

cadeautips vaderdaggiftguidegiftguide vaderdagkadokadotips vaderdagouderschappapavaderdagvaderdag cadeautips

littlebumnl • 13 juni 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *