L I T T L E B U M

Toddler wishlist met o.a. Esprit ♥

Hoewel de temperaturen buiten nog niet aanvoelen als zomers of aangenaam vullen de winkels zich alweer met nieuwe collecties. Ondertussen hebben we ook al aardig wat leuke kleding gekocht voor Mila, ik kan echt niet wachten tot ze het aankan. Wat ik ook ieder seizoen doe is het maken van een whislist. Leuk ter inspiratie en het zorgt ervoor dat ik niet een heleboel heb gekocht en dan alsnog niet in huis heb wat er nodig was… Oeps! Kijken jullie mee?

Jeans en streepjes!!

De laatste tijd zie ik weer veel denim items voorbij komen. En dat bevalt mij prima. Ik leef zelf in spijkerbroeken en vind een (stretchy) babyjeans Mila ook erg leuk staan. We kochten eerder al een jeansblouse zoals je kon zien in dit artikel en toen zag ik dit onwijs toffe jurkje van Esprit voorbij komen. Hoe cute is dit?! Ik ben vooral verliefd op de details aan de onderkant. *hearteyes* Zo’n jurkje kan je je mini aandoen op koudere dagen met een legging en een vestje, en op warmere dagen met alleen leuke schoentjes eronder! Naast jeans ben ik gek op streepjes Echt, vraag een willekeurige bekende van mij waarmee ik 9/10 keer de winkel verlaat en ik weet 100% zeker dat het antwoord iets zal zijn als ‘een shirt met streepjes’. Of eten. Dat antwoord zou mij ook niet verbazen. Anyways, de sailor-look is wel een dingetje komend seizoen. En daar past dit shirt heel tof bij! Ik ben niet vies van een beetje twinning met mijn mini-me, dus verwacht ons in een eenzelfde shirt komende zomer! Het jurkje en het shirtje vind je hier en hier!

Hey, I put some new shoes on!

Voor op de opvang ben ik nog opzoek naar kaplaarzen zodat Mila lekker vies kan worden. Aangrenzend aan de opvang is er een nieuwe tuin gekomen waar de kindjes lekker kunnen spelen en mini vind het zo leuk om te doen! Haar schoentjes zijn alleen iets (lees: VEEL) te duur om vies en versleten te worden door het buitenspelen dus daar hebben we een alternatief voor nodig. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben vóór lekker spelen in de modder en regen. Maar dochterlief draagt schoenen die duurder zijn dan een week aan boodschappengeld dus iedere maand nieuwe kopen zien wij ook niet zo zitten gehehe.

Hoewel ik er vrijwel zeker van ben dat het een slecht idee is om een dreumes witte schoenen te geven ben ik er lichtelijk obsessed mee de laatste tijd. Wit past gewoon bij alles en ziet er toch wat zomerser uit dan zwart of grijs. Ik ben voor Mila dan ook opzoek naar witte sneakers voor het voorjaar. Ik heb zelf witte all-stars en twijfel nog of ik nog een paar, wat stoerdere, witte sneakers wil kopen. Vast wel, #twinningiswinning. Dit soort sneakers zou ik combineren met het bovengenoemde jurkje, gewoon een leuke jeans of een kortbroekje. Oh well met alles dus gewoon!

Keep calm and get yourself some fluffymail!

Mila wordt heel graag gedragen maar dit gebeurt nog zelden in een doek. Ze is in een doekenstaking en wil alleen nog maar in de Tula gedragen worden, ik overweeg nu dus om mijn geliefde PinkNova’s te verkopen mwehp. Hoewel we net een Tula hebben aangeschaft, waarover je hier een review kan lezen, wil ik dus heel graag een Tula in de toddler-maat. Ik merk dat hij gewoon echt te klein aan het worden is en dat zou ook best kunnen kloppen als je kijkt naar de indicatiematen. Ik heb al even rondgekeken bij VonVaVoom en een aantal favorieten gespot! Nu nog een keuze maken..

Inmiddels hebben we echt wel genoeg luiers. Maar ik vind het gewoon zo leuk om heel veel te testen, daar hebben jullie immers ook iets aan. Ik heb de afgelopen tijd weer wat interessante dingen voorbij zien komen, zoals de vernieuwde voorgevormde luier van Blümchen die ik graag wil testen. Daarnaast wil ik heel graag nog een nachtluier erbij, want dat is iets handiger met wassen, ik vermoed dat het er eentje van Petit Lulu wordt. Dit merk zit Mila heel goed en ik vind ze er zo leuk uitzien. Ennnn: de bamboozles van Totsbots worden vernieuwd, ik heb de printjes al even kunnen zien op de Negenmaandenbeurs en ik was verliefd! Nog een reden om zin te hebben in het voorjaar: al die leuke luiers kunnen buiten aan de waslijn drogen.

Dit is mijn toddler wishlist! Ofja, mijn wishlist voor mini dan! Maken jullie ook altijd lijstjes met benodigdheden voor de kids?

Liefs,

Alicia

littlebumnl • 7 maart 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *