L I T T L E B U M

2

Shoplog met oa wasbare luiers ♥

Afgelopen zaterdag ging ik samen met mijn moeder en Mila winkelen in Rotterdam. Ik kan de laatste tijd niet goed slagen voor kleding dus ik ging samen met mama even kijken. Daarnaast kochten we cadeautjes voor de verjaardag voor Mila. Mila’s verjaardag komt al erg dichtbij en wat Johan en ik wilde geven was online uitverkocht.. Kijken jullie mee naar wat ik gekocht heb?

H&M

dscn1042

Zelf ben ik heel goed geslaagd bij de H&M, wat me enorm verbaasde. De laatste tijd (lees: het afgelopen jaar) gaat shoppen moeizaam. Ik ben de trotse eigenaresse van een partij flinke heupen, billen en bovenbenen en de meeste winkelketens houden daar geen rekening mee. Als ik wat leuks zie hangt OF mijn maat er niet meer bij, OF ik pas er gewoonweg niet in. En dat is slecht voor je zelfbeeld. Ik ben niet dun of slank. Je ziet heel duidelijk aan mijn lichaam dat er een kind in gegroeid heeft en dat ik niet de tijd heb om flink te sporten. Ik vind mezelf niet dik, maar mijn curves zijn wel aanwezig. Bij de meeste winkels past de grote maat niet en hoewel ik opzicht best vrede heb met mijn lichaam vind ik het toch steeds weer vervelend als ik iets niet pas. Mijn lichaam zou best strakker mogen hoor, maar echt haten doe ik mijn lichaam niet, gelukkig.

Dat gezegd hebbende: het wonder geschiedde. Ik slaagde goed bij een gewone winkel. Ik scoorde een kokerrok, een hele leuke preppy blouse, een trui met stippen ( VAN DE PLUSSIZE AFDELING MUAHAHA) en een shirt van de mannenafdeling omdat die precies vallen hoe ik wil dat ze vallen. Oh en daarnaast nog van die gekke kronkel elastiekjes, speldjes en een panty! De kokerrok heeft een split aan de zijkant die ik dichtgenaaid heb haha, ik ben een gekke daarmee misschien.

Prenatal

Bij de prenatal kocht ik twee dingen van praktische aard. Als eerste vond ik paar leuke schoenen voor Mila. Vooralsnog loopt ze alleen aan de tafel, bank, tv-kast en hand. Los lopen is er nog niet bij, dus harde zolen zijn nog uit den boze. Nu ben ik wat schoenen betreft nog kieskeuriger dan wanneer het andere dingen betreft, dus duurt het best even voordat ik wat gevonden heb. Hier liep ik zomaar tegenaan. Daarnaast kocht ik een kleinere schelp voor mijn kolf omdat nu mijn tepel zwaar mishandeld wordt als ik mijn handkolf gebruik. Autsj!

Zara

dscn1053

Voor Mila slaagde ik, zoals altijd, heel goed bij de ZARA. Toen ik dit toffe broekje zag hangen wilde ik het meteen kopen, maar er moest wel iets bij. M’n mama vond deze ontzettend mooie blouse en laat ik daar nou net dol op zijn haha. De broek is van binnen heel erg fluffy, zacht en warm. Perfect dus voor het najaar!Ook kocht ik bij de ZARA een basic grijs vestje. Want ja, die zijn altijd handig.


Mama zag niet alleen de mooie witte blouse hangen, ook dit setje heeft zij bij elkaar gezocht! Ik ben gek op korte broekjes met een maillot eronder, het staat Mila zo onwijs leuk. Samen met de schoentjes die ik bij de Prenatal kocht is het een onwijs leuk setje geworden! Nu nog die maillot erbij vinden hihi.

Billenboetiek.nl

dscn1057

Dat wasbaar luieren gaat hier best lekker. Om mijn zeer zorgvuldige onderzoek beter uit te kunnen voeren (winkwink) heb ik nog maar een bestelling geplaatst, dit keer bij een andere webshop dan waar ik vorige keer bestelde. Ik ben erg tevreden over de service en de keuze is reuze bij Billenboetiek! Ik koos voor een luier van Milovia waar al twee inleggers bij zaten. En het printje, even hoor dames: K W I J L!! Ik vind het zo tof dat ik in dezelfde print ook maar een wetbag bestelde. Dit is een zak waarin je de natte luiers kan stoppen als je niet thuis bent, handuuuhg! Ook bestelde ik nog een Popolini luier en 6 prefolds van Popolini. Uitleg komt echt, ik wil alleen wel weten waarover ik schrijf natuurlijk 😉 Het laatste item dat ik in mijn digitale maandje gooide was een rol met inlegvellen die de ontlasting voor het grootste deel opnemen. Het fijne hieraan is is dat je ze door de wc kan spoelen en eventueel opnieuw kan gebruiken als je kindje alleen geplast heeft. Helemaal happy ben ik met mijn bestelling. Ik ben nu druk aan het wassen zodat we ze kunnen proberen!

Cadeautjes

dscn1054

En dan nuuuu: een geheimpje. Ik ga jullie nog niet vertellen wat we uitgekozen hebben om te geven voor Mila’s eerste verjaardag. Maar ik ga wel deze twee mysterieuze pakketjes laten zien. Die nietszeggend zijn, want het zijn gewoon leuke kleine dingetjes voor erbij muahaha. Als ‘grote’ cadeautjes hebben we iets van de juwelier en een cadeautje dat in elkaar gezet moet worden en waar oma accessoires bijgekocht heeft. Raden maar ladies!

Nou dat was het weer lieve lezers. Ik ben erg blij met de buit en een groot deel is al gebruikt! Waar heb jij voor het laatst geshopt? ♥

Liefs,

Alicia

babymamashoplog

littlebumnl • 11 oktober 2016


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Naomi 11 oktober 2016 - 14:17 Reply

    Ik heb voor het laatst geshopt bij de hunkemoller! Echt super leuke dingen heb je gekocht ben vooral fan van de schoentjes voor mila! Xx naoom

    • littlebumnl 12 oktober 2016 - 09:05 Reply

      Thanks naoom!! Ik vind ze zelf ook erg leuk. Had eerst Minnetonka’s gezien bij de Bijenkorf, maar die waren een beetje boven mijn budget haha.. Deze lijken er precies op en nu kunnen we nog een paar kopen yay!

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *