L I T T L E B U M

Review MUA lakjes ♥

Sinds een tijdje verkopen een aantal Kruidvat filialen het merk Make Up Acedemy (MUA). Na er zoveel over gehoord te hebben besloot ik dat ik een aantal producten wilde testen en naast een mooie blush kocht ik  ook een nagellakje in een ontzettend lieve zacht roze kleur. Omdat ik hem erg fijn vond kocht ik er later nog twee bij in een baby blauwe kleur en een soort van zachte mintgroene tint. Deze winter zien we in het modebeeld de lieve zachte, pastel en poedertinten terug vandaar dat  het met leuk leek om de lakjes van MUA te reviewen zodat je een perfecte match hebt met je kleding deze winter!

foto 1

Ik begon met het testen van deze zachtroze kleur met de naam Lush Lilac. De lakjes zitten in een rechthoekig simpel potje en hebben een vrij klein kwastje waarmee je de nagellak aanbrengt. De verpakking deed me denken aan de geliefde Essie lakjes. Voorheen lakte de roze kleur heel fijn en na twee laagjes vond ik de dekking prima, maar vandaag was het plotsklaps een dikke stroperige vloeistof en ik heb geen idee waar dit door komt. Misschien dat ik hem eens lang open heb laten staan, het is in ieder geval een minpuntje. Op de foto’s is goed terug te zien dat hij niet zo prettig lakte, je ziet duidelijk strepen. Desalniettemin ben ik fan van de kleur!

foto 2

De tweede kleur die ik uitprobeerde was deze blauwe kleur die Bold Blue heet. Waar de roze kleur vrij stroperig was vond ik deze juist precies goed om mee te lakken. Niet te dun en zeker niet te dik. De kleur dekt prima en is ontzettend schattig. Deze ga ik vaker gebruiken!

foto 3

Als laatste deze mintgroene tint. Ik was al fan toen ik hem in de winkel zag staan omdat hij perfect past bij mijn grof gebreide veste van de Primark in exact dezelfde kleur en eenmaal op mijn nagels aangebracht werd ik nog blijer; wat een leuke kleur! De naam van dit lakje is Pistachio Ice Cream en het deed me zeker denken aan de bolletjes Pistache ijs die ik vroeger zo lekker vond.

Ik heb de MUA lakjes een paar dagen gedragen en ik vind dat ze over het algemeen goed blijven zitten, niet extreem lang en ook niet extreem kort. Minpuntjes zijn het feit dat het roze lakje om voor mij onverklaarbare reden minder prettig lakt dus dit zou eventueel ook zo kunnen zijn bij de andere kleuren. Daarnaast vind ik het kwastje iets te dun, lakken gaat goed maar het zou  net iets makkelijker zijn als het iets breder zou zijn.

Wel zitten er nog meer ontzettend leuke kleurtjes in het assortiment en ik zou zeker een kijkje nemen bij een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt of op www.kruidvat.nl  De prijs van de lakjes is 2,49 en de gereviewde kleuren zitten in het vaste assortiment!

littlebum.nl • 10 oktober 2014


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *