L I T T L E B U M

Playlist #5

Omdat ik eerst een maandelijkse playlist deed leek het me leuk dit weer op te pakken. Het probleem was alleen dat ik de ene maand wat avontuurlijker was op het gebied van muziek dan de andere maand waarin ik alleen maar Taylor Swift luisterde. Ik heb dan ook besloten om het gewoon eens in de zoveel tijd te doen, gewoon als ik iets te melden heb. Ik ga er ook een combinatie van muziek en series/films van maken en misschien als ik tijd heb om te lezen gooi ik er een goed boek tussen! Lees verder om mijn meest recente favorieten te ontdekken!

Ik begin met mijn favoriete muziekjes deze keer. Ik was geen fan van het laatste album van Justin Bieber dat uitkwam in 2014, hij leek totaal de weg kwijt te zijn. Toen ik Where Are Ü Now voor het eerst hoorde was ik dan ook erg verbaasd toen ik zijn stem herkende. Ook zijn allernieuwste nummer is heerlijk, What Do You Mean? doet me denken aan zijn oudere nummers, het is catchy en heel fresh. Check trouwens ook de dancemoves in de clip van Where Are Ü Now, ik vind het fijn!

Verder heb ik veel geluisterd naar:

~ Laten Gaan van Ronnie Flex en Monica Geuze
~ Want To Want Me van Jason Derulo
~ The Big Bang van Rock Mafia (ja die is oud i know, maar ik heb er heerlijke herinneringen aan!)

Ik was het op een gegeven moment nogal zat om steeds naar dezelfde muziek te luisteren en trok de stoute schoenen aan. Op Spotify ontdekte ik een playlist genaamd Afternoon Acoutic. Er staan een aantal rustige nummers in van artiesten die iedereen  wel kent,  maar het allerleukste is dat er een heleboel fantastische covers tussen zitten. Mijn favorieten zijn:

~ Bad Blood van Megan Davies
~ Royals van Jasmine Thompson
~ Boom Clap van Lennon & Maisy

Toen ik deze gewaagde stap had gezet ging het echter volledig mis, ik belandde in de Nederlandstalige muziek. Ik wil niemand voor het hoofd stoten, maar Nederlandse artiesten maken vaak van die typische nummers waar ik geen groot fan van ben. Maar er is 1 echte held van Hollandse bodem: Marco Borsato. De afgelopen week luister ik onwijs veel naar zijn nummers en Zij en Speeltuin zijn favorieten!

Dan nu drie series die ik heb gekeken. Ik moet bekennen dat ik verrast ben door het  programma aanbod bij RTL. Elke avond is er wel iets te zien, een paar bekenden en wat nieuwe programma’s. Hoewel ik afgelopen seizoen bijna niet meer keek zit ik nu toch echt elke avond om acht uur klaar om GTST te kijken. Ik hoef hier verder weinig over te vertellen denk ik, het is geen geweldige serie maar wel prima tijdverdrijf! Naast GTST heb ik nog een guilty pleasure bij RTL: Hollands Next Top Model. De afgelopen afleveringen is het helaas nog vrij rustig geweest, ik ben namelijk gek op de drama die er te zien is. Kom op, wie vindt het nou niet heerlijk om te kijken hoe anderen ruzie maken?

GTST is elke werkdag te zien rond 20:00 uur op RTL4 en HNTM kan je elke maandagavond vanaf 20:30 op RTL5 zien!

Kijk alsjeblieft naar deze trailer, maar serieus! Ik heb altijd een hekel aan de eerste afleveringen van nieuwe series. Dit komt omdat ik vaak verknocht ben aan m’n oude series die óf voorbij zijn óf waarvoor ze nu nieuwe afleveringen aan het draaien zijn. Maaaar eerlijk is eerlijk, Narco’s is een goeie serie! Samen met Johan heb ik het hele eerste seizoen al gezien en ik kijk uit naar een nieuw seizoen! Het gaat, zoals in de trailer te zien is, over een grote drugsbaas en tegelijkertijd zie je het verhaal van de mensen die hem proberen te pakken. Ik weet niet veel over de corruptie rondom drugs in landen, maar ik vond dit verhaal enorm sterk! Het zou mij in ieder geval niets verbazen als landen echt zo in de ban kunnen zijn van iemand wiens levensdoel het is om zoveel mogelijk coke de wereld in te krijgen.

Narco’s seizoen 1 is te bekijken op Netflix

Dit was het voor deze keer! Wat zijn jouw favoriete series? ♥

muziekpersoonlijkplaylist

littlebum.nl • 13 september 2015


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *