L I T T L E B U M

Photodiary Februari 2017 ♥

Het is weer eens tijd voor een kijkje in mijn leven. Opzich was de tweede maand van 2017 best aangenaam. Er gebeurde een hoop leuke dingen! Mila ging wennen op de opvang, we gingen een weekendje weg EN ik bezocht de Negenmaandbeurs. En dit is nog niet eens alles!! We krijgen steeds meer een normaal ritme en wat vastigheid, erg aangenaam allemaal. Buiten de gewone dagen waarop we spelen, eten, slapen, spelen, etc. deden we ook wat toffe dingen. Kijk je mee naar onze maand?


We begonnen de maand lerend (en blurry, oeps! Alle foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone so be kind!), ik had mijn laatste tentamen op 1 februari. Over mijn resultaten wil ik liever niet praten, maar leren heb ik wel gedaan.


Na de tentamens vertrokken wij richting Harderwijk. In dit artikel vind je nog meer foto’s en een mini shoplog van ons uitje!


Ik lees al weeeeeken hetzelfde boek voor aan Mila. Dit was ’s ochtends om een uur of half negen en ze kwam voor de derde keer aanwandelen met hetzelfde boek…


BREAKING NEWS: Mila doet 9/10 middagdutjes thuis in haar eigen bed. We hebben de zijkant er een tijdje terug uitgehaald en dit bedhekje kan erop en eraf. Ik boob haar nu in slaap, plaats het hekje en ik ben free to goooo!


Mila’s nieuwe favoriete plek om te zijn: op haar loopwagen. Zo kan ze lekker naar buiten gluren. Hoe zoet is het dat Pip er vaak naast komt zitten *hearteyes*.


Het sneeuwde!! Yay! Mila’s eerste keer sneeuw dus! Ze vond het erg fascinerend allemaal hihi.


Tekenen doet Mila heel erg graag, het verrast me dat ze daar al zo geïnteresseerd in is eigenlijk!


Happy V-day! Mila kreeg een Valentijnskaart van een stille aanbidder, oelala!


Onze eerste keer in een krijspaleis. Het viel me helemaal mee moet ik bekennen en Mils had het erg leuk!


Uitrusten doe je terwijl je Bumba kijkt! Bumba is echt favoriet hier, papa en mama gaan niet begrijpen waarom..


Draakje haalde ik met onze nieuwe tweedehands buggy op bij de opvang, na haar eerste echte dag! De Nuna Pepp is geweldig, de kleurencombinatie die Mila aanhad toen ik haar mee terug kreeg iets minder haha.


“Mama gaat eerst even plassen Mils, ga jij maar vast naar de woonkamer.” Toen ik aankwam zat ze er zo bij. Ik kon er oprecht alleen heel hard om lachen hihi, voortaan beter opruimen dus! +1 voor alle kids die ook met snotneus wakker worden net als Mila!


Mama als een kind zo blij met de nieuwe PinkNova, Mila is nog niet uit haar draagdoekstaking……


Drinken in de trein kan best! De conducteur sloeg me over tijdens zijn controle, wist ook niet zo goed wat te zeggen. Ik vond dat dus best schattig en lief!


Afgelopen week was iedereen ziek of niet zo fit. Johan kwam woensdag ziek naar huis, Mila kwakkelde de hele week al. Vrijdag heb ik haar thuisgehouden van de opvang, even aansterken. Ze hoest nogaltijd en is verkouden, gelukkig kan ze weer lachen en is ze druk met spelen. Papa is ook weer beter en bij mij heeft het gelukkig niet doorgezet.


Op donderdag bezocht ik samen met mede-mama en vriendinnetje Shannen (shoutouuuuttt) en haar knappe dochtertje (en tevens bff van mijn mini) de Negenmaandebeurs! Er was weer veel te zien en te bewonderen. Wij hebben een hele leuke dag gehad en ik vond de drukte ook best meevallen! Op mijn Instagram kan je zien wat ik gekocht heb!


En dan de laatste dag die ik ga showen aan julie: afgelopen zondag. We bezochten de swanmarket. En dat was erg tof. Ik kocht twee dingetjes die je later in een shoplog terug kan zien. Aanradertje die swanmarket in de Van Nelle! 😀

Onze maand was fijn. Kleine uitstapjes tussen het gewone leven door. En ons gewone leven begint door de opvang steeds meer regelmaat te krijgen, yay. Ik zal voor de volgende keer onthouden dat ik wat meer foto’s maak van de dagen dat ik thuis werk of op school ben. Misschien ook leuk om te zien!

Liefs,

Alicia

februarifoto'smy life in picturesour life in picturesphotodiary

littlebumnl • 28 februari 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *