L I T T L E B U M

Photodiary maart 2017 ♥

Een photodiary van maart!  MAART GEWOON! Hoe kan het toch zo snel gaan.. Anyways, we begonnen de maand met goede moed maar hadden wat tegenvallers (lees: mila was steeds ziek) en hadden het verder wel druk met vanalles maar dat zet ik nooit op de foto haha. Nou moet ik ook zeggen dat ik de afgelopen maand welgeteld 2x op school ben geweest en niet vooruit heb kunnen werken, er valt dan ook niet echt wat vast te leggen oeps. Ik heb de leukste foto’s die ik wel maakte  op een rijtje gezet!

In het eerste weekend van maart ging ik samen met Mila de stad in en aten we pannenkoeken als lunch! Zo leuk om soms samen kleine uitjes te hebben.

’s Avonds ging Mila bij opa en oma slapen en hadden papa en mama een datenight zodat we naar de bios konden. Zoals je kan zien misten we haar stiekem best wel!

Op maandag morgen zaten wij alweer lekker te spelen met de duplo en Mila had ineens door dat die mand ook op haar hoofd kon. Lachen, gieren, brullen met ons schatje!

Ik dekte de tafel romantisch als verrassing voor mijn vriendje (al bijna VIER jaar lang wow) en maakte zijn lievelingseten klaar 😀

Ook popjes krijgen borstje. Normaliseren begint al vroeg!!

Wenkbrauwpoeder doet het ook goed op de kin zoals u kunt zien..

Ze stonden op de wishlist en ik bestelde ze maar gewoon. In het knalroze, girlpowerrrr!

Aahhhh, dit is mijn eerste selfie met Mila, gemaakt in het ziekenhuis een paar uur na de bevalling. Ik struinde foto’s door en kwam deze tegen. Mijn eierstokken rammelen er nog van 😀

Met lekker weer gaan we natuurlijk snel het park in om te wandelen en vogels te kijken. Tenminste, ik denk dat mili dat hier deed haha.

Ik mocht de lieve Emma van Voor tienerMoeders interviewen. Al gelezen? Nee? Klik even HIERRR! Diezelfde dag konden we stemmen en stemde ik zowel links als groen 😉

En toen was mini ziek.. Mwehp!

We bezochten de HAP met dit kleine draakje en haar popje omdat we ons zorgen maakten. Ze was alleeeen maar aan het spugen, had zware diarree, buikpijn, koorts, plaste niet meer en was enorm zielig en zwak 🙁 We mochten haar uit laten zieken en veel laten drinken luidde het oordeel van de dienstdoende arts (die me zelfs nog complimenten gaf om de borstvoeding!).

Ik denk dat iedereen begrijpt dat de luierwas op volle toeren draaide?!

Op woensdag was Mila eindelijk een beetje beter en zijn we naar de speeltuin geweest. Kind was oh zo blij!

Spannuuuund! We kochten een echt bed voor mini! Het staat heel gezellig en ze slaapt erin als ‘een dreumes die de hele dag speelt en rond een uur of acht wel moe begint te worden’.

Die zondag erna was het weer prachtig weer en hebben we een ijsje gehaald en de diertje gevoerd. Ohhh genieten dit weer!

Ik was uitgekozen voor de Meet&Greet met Kelly Caresse, vond Mila al een beetje warm voelen en besloot toch maar haar temp op te nemen voordat ik haar naar m’n moeder bracht. BAHM. Zulke hoge koorts had ze echt nog nooit gehad.. (I know, koorts heeft een reden en is niet zo gevaarlijk, maar je schrikt je toch rot) Je raadt het al, ik bleek lekker thuis!

Beter werd ze niet echt zoals je ziet. De wallen onder haar oogjes spreken boekdelen en op een gegeven moment werd ze zo zwak dat ik echt heel bang werd. Jeetje zeg. Ik vond het heftig om haar zo te zien. Haar temp weer opgenomen en die was inmiddels bijna 41 dus belde ik de huisarts maar. Die oordeelde: een oorontsteking. Inmiddels heeft ze een kuurtje antibiotica omdat ze nu al 3 keer achtereen ziek is geweest en knapt ze weer wat op! Wel heb ik hierdoor zo’n 50% van de lessen gemist, maar dat hoort er een beetje bij als mama.. Ik ben wel geschrokken van het feit dat zo’n klein mensje zo ziek kan ogen en dit was nog maar een gewone oorontsteking die ieder kind weleens heeft..

Deze man maakt mij zo gelukkig <3 Dankjewel dat je mijn vriendje bent Joos!

We sloten de maand af met een mini die weer kan lachen maar echt nog niet de oude is. De ene driftbui wacht de andere op en ze is veel moe en boos. Tussendoor kan ze wel heel veel lachen, gek doen en spelen. Ik heb de rest van de avond gewerkt en terwijl ik dit schrijf is de draak wakker geworden. Johan is gaan troosten, ik rond af en ga ook slapen. Tot volgende maand!

Liefs,

Alicia

maartons leven\photodiarystuderende mama

littlebumnl • 6 april 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *