L I T T L E B U M

Photodiary juni ♥

Hee, ik ben er weer. Zal ik beginnen met eindeloze excuses en uitleg of gewoon laten zien waar ik mee bezig ben geweest? De afgelopen maand was een soort uitputtingsslag: laatste lessen, deadlines, 2x ziek, en elke minuut dat ik daar niet mee bezig was deden we leuke dingen als gezin. Tsja, bloggen was zegmaar niet de prioriteit. MAAR: het is V A K A N T I E ! Dus er is tijd om te bloggen, fotograferen, freelancen en te spelen met Mila zonder nog 10.000 andere dingen in mijn hoofd. En dat heb ik nodig hihi! Zullen we eerst terugkijken op juni? Let’sgo!

De eerste dag van de maand begonnen wij in het park. Het was echt heerlijk weer en Mila ging op ontdekkingsreis hihi.

Soms vind je je kind zo terug als je gaat kijken of ze okay is voordat je zelf gaat slapen…

Blije luiers omdat ze lekker buiten kunnen drogen 😀

Ons huis op een gemiddelde zaterdag: A BIG MESS. Comment even als jouw huis er ook weleens erg rommelig uitziet? On the other side: we hebben lekker gespeeld in de tent en toen papa thuiskwam van het werken mocht hij van Mila met haar ‘okken’ (blokken dus haha) spelen!

Zondag was top! We waren op de boerderijdag, dat was echt heel leuk georganiseerd. Het bevestigde wel mijn negatieve denkwijze over Nederlandse boerderijen en de reden dat wij minder vlees en melk consumeren.

Aaaand again! Mila verzint hele toffe manieren van slapen zullen we maar zeggen 😀

Samen met vriendlief een dag op school. Work ittttt!

De vrijdagavond en zaterdagmiddag spendeerden we met deze lieve mensen. Lekker gegeten en een dagje Blijdorp met onze mooie meiden!!

Moet ik hier nog iets over zeggen?

Tipi timeeeee. Oma Bianca maakte een hele toffe tipi voor Mila. Wij zijn er hekel blij mee!

Ennnnn iedere avond leren, deadlines halen, uuhhgg.

Ook Mila werd er erg moe van hahaha.

LOVE THIS PICTURE. De draagdagen zijn echt wel voorbij he, hoe vervelend ik dat ook vind. Nu is het puur voor vermoeiende dagen en als we op pad zijn. Maar soms, heel soms, wil mijn meisje toch nog dichtbij mama zijn en heeft ze dit even nodig. Genieten!!

En weer door naar school! Ik had een presentatie, DOODENG vond ik het. Maar, ik heb het gedaan yay!

En dit vermoeide hoofd haalde een ACHT JAAAA 😀

Mila had haar eerste rijlessen whieej. Just kidding he.

VADERDAG, papa werd verwend en mini zag er uit om op te vreten. You are the best joos!

Een minuut op de wasmachine zijn er minstens tien in het echte leven….

Jurisprudentie. My not so fave.

Jaaa, ik ben een leuke mama af en toe. Pick your battles toch? En eerlijk: als je kind iets te vroeg in de ochtend staat te mekkeren om een beetje hagelslag, dan krijgt ze het. Mama’s moeten ook even wakker worden. Deze mama in ieder geval lalalaaaa.

Paar uur later (dertigduizend graden later) was ik ineens niet meer de mama van het jaar. Die kleine bijna peuters zijn soms draken.

En weer verder met mijn favoriete vak. Oprecht hoor. Sociaal bestuursrecht is helemaal mijn ding en ik heb eigelijk een vakgebied gevonden om in te werken.

Beetje bewogen, maar hoe SCHATTIG is dit. Mini shopt graag met mama. We kochten wat nieuw speelgoed bij Dille en Kamille!

Datenight in bed. Geen oppas nodig ook. Filmpje, nacho’s, Hugo en mijn grote liefde in 1 bed. Perfection!

Lachen, gieren, brullen omdat openbare borstvoedingsfoto’s maken toch een beetje awkward voelt ofzo.

Nog meer leren? Ja joh doen we ff. Ik gaf het op na een uur of anderhalf. Ik was gewoon echt ziek. Koorts, zweten, oververmoeid. Drukke lange mamadagen, leerdagen, avonden die in het teken stonden van alleen maar leren, leren en leren. Het werd me teveel. Tot volgend jaar Handelsfinanciering.

 

Tsja, dit soort dingen doet ze gewoon soms. En ik kan daar dan gigantisch hard om lachen.

21 dinner van lieve Melissa. En nu mag ze ook nog eens naar de Uni. You go girl!!

Slaaaaaap maar! Joos moest een keer op zondag werken dus konden we op zaterdag lekker op pad. Mila mocht in haar ‘nieuwe’ autostoel. De stoel zelf hebben we al eventjes, de hoes van Ukje.nl is echter wel nieuw (ook van de nieuwe collectie). Niet gesponsord overigens, gewoon oprecht mega enthousiast over in ieder geval de hoes voor de Tobi autostoel en de kussenset voor de TrippTrapp!

Dat was hemmmmm. Hoe was jullie juni? (beter laat dan nooit, toch)

Liefs,

Alicia

fotodagboekjunipersoonlijkphotodiary

littlebumnl • 15 juli 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *