L I T T L E B U M

Photodiary Juli ♥

En er is weer een maand voorbij. Jeetje wat gaat dit jaar snel. In de afgelopen maand was er nog een beetje tentamen gedonder, waren Johan en ik vier jaar samen en was ik twee keer op bezoek bij Ilka van Nappy’s.nl. Niet alleen voor werkgerelateerde dingen, ook gewoon voor de gezelligheid en omdat onze kindjes zo heerlijk samen kunnen spelen. Ook begon in juli de vakantie en daarmee de voorbereidingen voor onze eerste kampeertrip! Kijk je mee naar onze maand?

Wat Mila graag doet? Op de loopauto staan (die ze alleen hiervoor gebruikt) en dan naar buiten kijken of met Pip kroelen. Heel hard ‘papaaa’ roepen en hopen dat hij naar huis komt hoort er ook bij. Gelukkig heeft Joos nu eindelijk vakantie

Boodschappen doen kan ze ook als de beste!

Mila en Ilka’s oudste zoon zijn echt gek op elkaar! Het is zo mega schattig hoe zij met elkaar spelen!

 

Mila bleef bij mijn moeder toen ik voor twee uurtjes weg moest zodat ik een inzage bij kon wonen. Als ze mijn broertje ziet maakt ze het ‘kom mee’ gebaar met haar handje en roept ze ‘okken’. Oom Michael moet dan met haar blokken bouwen, en snel ook!

6 juli 2017: 4 jaar samen met mijn grote liefde!

Zo, hand in hand, op de bank zitten met mini is echt een heerlijk aspect van het ouderschap: de onvoorwaardelijke liefde van je kind!

ED SHEERAN: HERE WE COME! Dankzij Tessa’s zusje zijn Tess en ik erbij in 2018. Mij lukte het niet erdoorheen te komen zoals je ziet..

Excuse the mess op de achtergrond, maar deze MOET ik delen! Kijk naar het prachtige haar van mijn lieve mini!!

BLIJ EI: We gingen naar The Bodyguard. Een mega verrassing van Johan en gekregen omdat we dus vier jaar samen waren. In de ochtend vond ik allemaal briefjes door het huis heen, lekker eten in de koelkast en ook nog eens cadeautjes!

Mila werd opgehaald door mijn mama en Johan en ik gingen, na het eten van een perfecte ‘gooi-in-de-oven-pizza’ richting Utrecht. Het was echt een perfecte avond!

De middag erna haalde we mini weer op en deden we boodschappen. Ze had van mijn moeder deze poppenbuggy gekregen en daar wordt nu dus dagelijks mee gespeeld!

Dit is hoe ik mijn tentamen verdiepend bestuursrecht voorbereidde. Eindresultaat: een dikke vette 8,4. WHOEHOE!

Wat een kwaliteit weer: heeeeul wat dagen later droeg ik mini weer eens. Heerlijk!

Op zondagochtend wakker worden met een beetje kater, je bed uit moeten om de hele dag op pad te gaan en pas om tien uur in den avond weer thuiskomen. I did it. Brak als een tak (vooral door vermoeidheid en een wijntje of twee teveel: OEPS) maar wat heb ik het gezellig gehad die zaterdagavond ervoor. De zondag zelf was ook top trouwens! We gingen langs mijn vader, stiefmoeder en broertje en daarna door naar Ilka en haar Nappy’s.nl HQ en gezin en hond.

Ik kocht de halve HEMA leeg! YAY!

Ik normaliseer de shit uit die borstvoeding. Bijna de WHO-norm van 2 jaar behaald!!

Puzzelen als bazen in onze pyjama’s op een kleed dat vol ligt met klei en stukjes brood met pindakaas. Doen we even!

Ik ga door voor de mama-van-het-jaar-award: appelcake maken op een doordeweekse dinsdagmiddag. Yay voor mijn mama skills. De cake was top trouwens haha.

Stylish fruit neerleggen, het niet zo stylish allemaal opeten en veel water drinken. Ik ben er gek op.

Nu we eindelijk iets kunnen met de piekhaartjes van dochterlief leef ik me er heerlijk op uit. Stiekje komt van de HEMA, net als de heerlijke vlinder speldjes! Het shirtje met kersen is van H&M en het vest erover komt, hoe verrassend, ook van HEMA.

Het park is the place to be als je bijna 2 bent en kekke kaplaarzen draagt.

Fonteinfun: eerst was het best spannend hoor. Maar toen ze eenmaal door had dat er dus gewoon water uitkwam bleef ze van fonteintje naar fonteintje rennen 😀

Mila’s beste vriendinnetje werd 1 jaar! FEEST! Wij gaven een houten puzzel en een dagje in een krijspaleis cadeau!

Aangezien ik bij de online sale van Z8 zelf weer veel te laat was kon ik mijn geluk niet op toen ik deze sweater nog vond bij een kledingzaakje MET 50% korting: yay!

Sundays are perfect! Helemaal wanneer je mag blijven liggen van de liefste vriend ooit!

We sluiten de maand af met een heerlijke dag strand!!

Zo heeeeeerlijk!

Dit was onze maand! Op naar augustus met om te beginnen een heerlijke vakantie op de planning

Liefs,

Alicia

fotodagboekfotodagboek juliphotodiary

littlebumnl • 1 augustus 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *