L I T T L E B U M

Photodiary augustus

Jeeeeutje, het gaat ongelooflijk snel. Inmiddels is het september en is school alweer begonnen. Voor mij hét perfecte moment om terug te kijken op de maand augustus. Augustus was echt een top maand: we hebben super veel leuke dingen gedaan en ik ben EXTREEM in de vakantiemodus terecht gekomen waar ik nu moeizaam uit kom. Onder andere onze vakantie, de dierentuin en de familiestoot die we hadden bij Ana de Wit Fotografie zie je terug komen in mijn fotodagboek van augustus. Kijk je mee?

De maand begon met een pittig nachtje. Ugh, lang boos blijven (om het meest luidruchtige geschreeuw EVER. Zo van: ‘de buren denken dat je je kind mishandelt luidruchtig’) kan niet als je kleintje zo in slaap valt. *hearteyes*

Inpakstress was het niet, het was een pittig staaltje van hoe-krijgen-we-dit-in-de-auto-stress..

Alles is goedgekomen en de tent stond met hulp binnen no time op zijn plekje. Heeeeerlijk!

Borstje drinken moet ook op vakantie. Mila viel de hele vakantie lang zoals gewend aan de borst in slaap. Zo fijn om zo samen te liggen!

We gingen ook op pad: Eindhoven was top! Echt een leuke stad met een heel fijn plekje om wat te drinken en te eten genaamd ‘Freddy’s’. Mega aanrader!

Kamperen onhandig met kleine kindjes? JUIST NIET! Mila heeft nooit zoveel kunnen spelen en kunnen ontdekken!

Zo sliepen wij <3

Ahhh kijk haar nou! Deze foto maakt mij intens gelukkig!

Lekker door Utrecht struinen!

De zaterdag dat we thuiskwamen hebben we thuis alles opgeruimd, gegeten en daarna vertrok ik (na het aanzetten van duizend wasjes) richting de verjaardag van een lieve vriendin waar ik ook bleef slapen. MEGA heftig en de eerste keer dat ik een nachtje van huis was, leuk was het zeker wel!

En toen: DE FOTOSHOOT!! Ik gaf, samen met mijn broer, een fotoshoot cadeau aan mijn moeder. Voor moederdag haha, best even geleden dus. Maar door het backpacken van broertjelief en alle vakanties werd het dus augustus voordat ze haar cadeau ‘kreeg’. We hadden een familieshoot bij Ana de Wit en de resultaten zijn verbluffend!

Our little family <3

Mijn twee liefdes! Ahhh ik ben zo blij met de foto’s, Ana is echt een aanrader voor de mensen die in de omgeving van Rotterdam wonen!

BACK naar het normale leven: nat van het zweet een enorm boze bijna twee-jarige over straat sleuren die ineens heeft verzonnen dat schoppen leuk en grappig is en daarna de weg op wil rennen. Mommies met kinderen aan tuigjes: ik snap jullie. Hoe de hel doe je dit met twee wegrennende kindjes dan? Daarvoor pakte ik de verkeerde bus waardoor we nog 2 (TWEE!!!) andere bussen moesten nemen, een kwartier hebben rondgelopen en toen weer een stuk moesten wandelen. Mila was de hele tijd enorm baldadig. Bij thuiskomst heb ik Pas Patrol aangeknald en ben ik eten gaan koken.

Genieten is er ook bij hoor! Bijvoorbeeld tijdens het duplo-bouwen geniet ik intens van haar creativiteit en logica!

Zandbakken is nog steeds de bom. Al het zand in huis is iets minder de bom hahaha.

Samen met twee lieve vriendinnen gingen mini en ik naar de dierentuin. De olifanten, giraffen en zebra’s waren wel favoriet volgens mij. In het winkeltje koos ze vervolgens een tijgerknuffel uit hahaha. Oh well, ze knuffelt er nog iedere dag mee!

Mila die overdag in haar bedje slaapt is iets zeldzaams. Foto’s om het vast te leggen zijn dus ook niet overbodig whaha.

Pannenkoeken zijn mijn fave, zeker wanneer een ander ze bakt. Samen met Johans moeder en zus aten we pannenkoeken in het park!

En daar was de zon ineens weer! De laatste dagen van de maand namen we het er nog even van en gingen we lekker zwemmen.

NEW SHOES!! Voor de miniater, maar ik wil ze zelf ook heel graag for some serious twinning.

Dit was onze maand, aankomende maand begint het normale leven weer met veel school, regelmaat en dat soort dingen! Was jullie augustus ook zo fijn?

Liefs,
Alicia

 

augustusfotodagboekpersoonlijkphotodiary

littlebumnl • 2 september 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *