L I T T L E B U M

1

Photodiary #1 ♥

Vandaag geef ik jullie weer een kijkje in ons leven. Dit was een typische normale week voor ons. Johan moest naar school en werken en ik was thuis met Mila en ben naar school geweest. Ik ben een dag uit de running geweest en Mila had heel erg last van de kies die doorkwam en daar kwamen ook nog koorts, kapotte billen en een snotneusje bij kijken. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

img_0808
Mila heeft van zaterdag op zondag bij opa en oma gelogeerd zodat papa en mama wat quality time hadden saampjes en bij konden slapen. Op zondag haalden we haar rond half drie weer op en we hadden haar erg gemist. Op maandag bleven Mila en ik dan ook lekker thuis. Johan moest voor een paar uurtjes naar school en verder was het een gewone dag eigenlijk. Veel gespeeld, lekker samen eten en gewoon genieten van de dag. Ik ben gek op zulke dagen die we thuis doorbrengen!

Dinsdag

img_0836
Ik heb samen met de dwerg een draagdoek op de post gedaan die nu bij een andere Mila en haar mama mag gaan wonen. We haalden eerst van goodies voor in de doos in het centrum en wandelden daarna gezellig naar een verzendpunt een kilometer of wat verderop. Het was prachtig wandelweer!!

img_0882
Johan kwam een uur eerder thuis en gebruikte die tijd om lekker veel tijd door te brengen met Mila.

Woensdag

img_0853
Ik had in de nacht al last van buikpijn en in den ochtend voelde ik me helemaal niet fit, lekker een pyjama-kroel-dag dus!

img_0852
Onder het mom van: ‘je bent een huisvrouw of je bent het niet’ besloot ik toch nog even heel het huis te soppen en te stofzuigen. Ik kreeg natuurlijk wel hulp van mijn kleine meisje!!

img_0873
Van het harde poetsen kregen we trek dus dronken we een lekkere smoothie van vers fruit en at Mila Puffs van Ella’s Kitchen. Ze ruiken niet zo smakelijk maar ze gingen er met gemak in bij ons draakje. Weer eens wat anders dan de gebruikelijke maischippies die ze krijgt!

Donderdag

img_0896
Mila was bij oma, mama op school en papa aan het werk. Na mijn les heb ik op school aan wat opdrachten gewerkt en besloot ik met een rammelende maag de Starbucks in te lopen. Ik haalde een Speculaas Latte en een heel lekker broodje!

img_0900
Hier treinde ik langs. Zoals altijd haha! Mooi stukje Schiedam 🙂

img_0915
Mijn broertje besloot zijn vreemde wiskundige formules te delen met mini. Hij studeert economie aan de universiteit en doet daar dus zo’n beetje alles wat ik niet kan en een enorme hekel aan heb haha.

img_0926
We aten ook bij mijn mama, Johan kwam na zijn werk door naar haar huis. Mila werd steeds zieker naarmate het later werd en we pakten haar dus ook goed in toen we naar huis terug gingen. Thuis bleek ze, zoals ik al vermoedde, koorts te hebben. Arm kind.. Kapotte billetjes, zere mond omdat er een kies doorkomt, koorts en een loopneus.. Ik besloot dat ik de volgende dag thuis zou blijven om voor haar te zorgen.

Vrijdag

img_0945
Zo ziek als Mila donderdagvond was, zo vrolijk en fit was ze de volgende dag. Zelfs zelf uit een glas drinken was ineens een makkie voor haar.

img_0964
Op mijn Instagram haalde ik de 100 volgers, yaaaaay!

img_0961
We gingen samen met mijn mams en broertje nog naar buiten om een boodschapje te doen.

img_0966
De schoentjes werden gezet en eventjes daarvoor pakte ik vast wat dingetjes in. HET IS BIJNA KERST YOU GUYS!!

Zaterdag

img_0987
YAY! WEEKEND! Johan was zelfs vrij overdag, dubbel feest dus. Net voordat we weggingen besloot Mila een dutje te doen bovenop papa. Ik ben zo gek op deze twee <3 img_1001
De mirrorselfie familie-editie.

img_1025
Terwijl Joos aan het werk was deed Mila een 2,5 uur durende powernap. Niet de beste tijd om te slapen (1700-1930) maar gezien haar slechte humeur van de uren ervoor genoot ik van de stilte en besloot ik haar lekker te laten slapen. OOPS!

Zondag

img_1049
Johan en Mila waren samen aan het ‘gamen’ voordat hij moest gaan werken. Hij werkte zondag van 1-6 bij de Albert Heijn.

img_1061
Mila en ik kregen die middag bezoek van Naomi en Tessa. We hebben heel de middag gezellig gekletst en Mila heeft de meeste tijd liggen slapen haha.

img_1086
Je ziet bijna niet hoe moe ik ben, toch?! Ik at deze heerlijke Tony’s op samen met Johan terwijl Mila aan het spelen was. Het mensenkind in kwestie weigerde weer eens te slapen. De beste optie is vooralsnog om haar te laten keuvelen beneden tot ze heel moe is. Tips? Iemand?

img_1095
Uiteindelijk gaf ze om half twaalf op en viel ze aan slaap aan de borst en konden we haar lekker in bed leggen. Wij zijn er toen ook maar ingedoken. Slim van ons, want om vier uur was ze alweer wakker voor wat melkjes bij mama..

Liefs,

Alicia

persoonlijkphotodiary

littlebumnl • 29 november 2016


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Naomi 29 november 2016 - 14:13 Reply

    Die foto dat Mila en ik make uppen is zo schattig!

    xx

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *