L I T T L E B U M

Persoonlijk: kletsbericht en update ♥

Oh hey! Ik heb zin om even te ‘kletsen’ en een update te geven over hoe het hier gaat. Eigenlijk alleen maar positief en dat is natuurlijk alleen maar fijn. Er staat aardig wat druk op ons gezin de afgelopen weken. Veel deadlines, werk en gestress. Waardoor er heel weinig tijd overblijft om te genieten van ons gezin. Je hebt misschien wel gemerkt dat ik wat minder actief was op social media, vandaar dat ik jullie even wilden vertellen waar ik (/wij) druk mee zijn geweest de afgelopen tijd!

Studerende mama dingen

Ik ga beginnen met kletsen over mijn opleiding. Dit blok gaat wel lekker tot nu toe, ik heb alles kunnen volgen en bijhouden en dat scheelt me straks enorm veel tijd. Mila gaat met veel plezier naar de opvang waardoor ik ook met goede moed naar school toe kan. Het neemt alleen best wat tijd in beslag, logisch natuurlijk! Mijn focuspunt ligt nu ook echt bij school de komende periode. Ik ben teveel tijd verloren door geen duidelijke grenzen te stellen en geen doel voor ogen te hebben. Inmiddels heb ik dat wel en gaat het veel soepeler allemaal. Johan heeft het ook enorm druk met zijn opleiding, we leven een beetje langs elkaar heen. In de avonduren zit ik veel te werken en hij werkt aan zijn deadlines. Niet zo gezellig dus, ik ben blij dat we de komende drie dagen veel tijd met elkaar kunnen doorbrengen!

Verdubbelde bezoekersaantallen, DANKJEWEL

Mijn site gaat lekker. De bezoekersaantallen zijn verdubbeld, afgelopen maand zelfs x10 gegaan door mijn artikelen over de opmerkingen die ik kreeg als jonge mama. Ja echt, mijn normale bezoekersaantallen keer tien. Hoe bizar?!  Ik merk dat die artikelen veel interesse opwekken en er komen nog meer, extreem eerlijke, artikelen aan. Zulke artikelen zijn soms moeilijk en confronterend om te schrijven, maar het werkt ook als een soort therapie. Ergens als afsluiting over schrijven voelt heel erg fijn! Ik hoop natuurlijk nog veel verder te kunnen groeien, maar het feit dat zoveel mensen mijn artikelen lezen vind ik heel gaaf! Een ‘dankjewel’ is dus wel op zijn plaats. Bij deze: dankjewel! Dankjewel dat je meeleest, misschien wel reageert en zelfs persoonlijke ervaringen wil delen met mij. Ik vind het enorm leuk om te lezen allemaal en moet altijd lachen als mensen benoemen dat ze iets al weten omdat ze het lazen op mijn site hihi.

Door mijn blog mag ik allemaal gave dingen doen. Zo schrijf ik voor Emma van Voor tienerMoeders informatieve stukken en heb ik een hele toffe opdrachtgever gekregen: Nappy’s.nl. Echt zo gaaf allemaal, van te voren had ik niet gedacht dat het me zoveel zou brengen.  Mijn verhalen delen, ervaringen opschrijven, jonge vrouwen helpen; dat is wat ik graag wilde. Ik ben trots op mezelf! Steeds meer kan ik onzekerheid en angsten achter me laten en dat voelt enorm goed.

WORK, WORK, WORK, WORK, WORK!

Zoals je eerder al kon lezen ben ik in het geheim druk bezig geweest met Ilka, eigenaresse van Nappy’s. Voor haar website mag ik als freelancer aan de slag met social media, fotografie en allerlei andere zaken die komen kijken bij haar webshop. Ik ben enorm trots op deze kans, Nappy’s.nl is mijn favoriete webshop voor wasbare luiers. Hoe tof is het dan dat ik in opdracht van deze webshop hele gave dingen mag doen. Inmiddels staat mijn voorstelblog al op Ilka’s site en heeft ze al wat foto’s kunnen gebruiken die ik heb gemaakt. Ik ben heel erg trots en kijk uit naar alle gave dingen waar ik deel van uit mag maken 😀

Afgelopen dinsdag ben ik weer naar Batenburg, oftewel Nappy’s HQ, getreind om daar foto’s te maken terwijl de kindjes konden spelen. De uitgelichte foto van dit artikel is Mila op de terugreis in de trein. Mini deed het zo goed, anderhalf uur reizen en de heenweg duurde nog langer zelf. En het verliep gewoon  goed. Proud mama-alert!!!!

Algemeen genomen: het gaat super 😀

Verder gaat het eigenlijk allemaal goed. Heel saai loopt het op rolletjes. Weekdagen met werk/school/mama zijn, samen eten, onze avondroutine volgen en dan in de avonden werken of serie kijken. Ik probeer ook af en toe wat rust te pakken, veelal door The Good Wife te kijken. Ik ben echt hooked haha. Genieten gaan we de komende dagen doen, daarna wel volop aan de bak. Soms denk ik weleens dat ik veel teveel hooi op mijn vork neem, zoals ze dat dan zeggen. Maar eerlijk? Ik vind het allemaal veel te leuk om te doen en zou het niet willen opgeven. Ik ben blij met hoe het nu gaat, het is een heleboel en het voelt goed!

 

Liefs,

Alicia

nappyspersonalpersoonljkschoolstudentstuderende mamaupdate

littlebumnl • 25 mei 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *