L I T T L E B U M

Personal Update ♥

Okee.. ik verdien niet de prijs voor de meest trouwe blogger die er bestaat. MAAR de redenen die ik heb voor mijn laaaange afwezigheid zijn wel goed muahah. Ik deel graag hoe mijn leventje eruit ziet vandaag de dag, genieten jullie mee?

#SCHOOLOS.

Ik heb het geflikt jongens: 30 van de 60 studiepunten van jaar 2 zijn binnen. Wat ben ik onwijs trots op mezelf. Ik zal nog een update plaatsen specifiek over mijn studie, maar in het kort: een goede planning is de bom! Johan gaat ook onwijs lekker op school, hij is over naar jaar drie en heeft al een onwijs gave stageplaats geregeld voor het komende schooljaar bij een gemeente. Het is nu vakantie gelukkig, ik heb tot het einde gestreden. Letterlijk gestreden you guys, dit zeg ik niet omdat het tof klinkt. Mijn zenuwtrekje bij m’n oog is na twee weken eindelijk weg.. Ik zal maar gewoon eerlijk zeggen dat het heel pittig is om te studeren met een ontzettend lief klein meisje in huis, dat ook nog eens veel te snel groot wordt, maar het is het wel waard geweest. Volgend schooljaar weer vol goede moed verder!

#SITE
Ik heb een domein gekocht. Na heeeel lang twijfelen heb ik die stap durven zetten, wat had ik te verliezen, right? Ik had er alleen niet zo over nagedacht dat het nog best een gedoe zou zijn en mijn pc skills echt van onwijs laag niveau zijn. Ik ben nog steeds niet tevreden over mijn layout en niet al m’n berichten kreeg ik over naar de site, maar dat geeft niet. Een nieuw begin is soms heerlijk! Ik heb na uren overwegen ook gekozen voor een nieuwe naam. Ik heb deze keuze gemaakt omdat ik het liefst over maar 1 ding schrijf: het moederschap en alles wat daar bij komt kijken voor mij. Ik wil schrijven over interieur voor babykamers, borstvoeding, de Kleintjes-methode, draagdoeken, mijn leven als studerende mama, etc etc en de naam die ik voor mijn blog had sloot daar niet meer genoeg bij aan. Professioneel gezien blijft het recht mij heel erg aanspreken, maar het mama zijn is alles voor me en hetgeen ik over door kan blijven gaan! Je kan wel af en toe een artikel verwachten wat met beide te maken heeft trouwens, beter kan het voor mij namelijk niet hihi!

#MOMLIFE
Met Mila gaat het super goed, ze groeit zo snel en kan al zo veel. Johan en ik hebben een vrolijke, blije dochter. Ze is een kleine ontdekkingsreiziger en kruipt vrolijk het huis door. Sinds een week of twee kan ze ook aan de bank, tafel en je handen lopen. Vast voedsel gaat er met veel plezier in en ze brabbelt steeds meer. Het moederschap is zwaar en uitdagend, maar het geeft enorm veel voldoening.Ik kan met geen 1 woord omschrijven hoe heerlijk het is om mama te mogen zijn, er is voor mij niks mooiers!

Ik heb zooooveel ideeen voor de site, maar echt! Nu het vakantie is heb ik lekker de tijd, het mamaleven gaat welliswaar door, maar Johan kan veel tijd met ons doorbrengen waardoor ik ook wel eens wat voor mezelf kan doen! Het is tijd om mijn dromen echt te gaan volgen en te doen wat me blij maakt. Dat is voor mij een heleboel waaronder schrijven, dat is altijd al zo geweest.

Heb jij nog leuke ideeenof veroekjes, deel ze dan gerust!

Liefs,

Alicia ♥

babypersoonlijkschool

littlebumnl • 10 augustus 2016


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *