L I T T L E B U M

0

About

Hee! Wat leuk dat je mijn site gevonden hebt! Mijn naam is Alicia. Ik ben 20 jaar oud, student hbo recht en mama van Mila. Samen met mijn lieve vriend en papa van mijn meisje en kater Pip woon ik in Zuid-Holland.

Ik werd zwanger op mijn negentiende, wat relatief jong is. Daarnaast studeerde ik nog. Even schrikken was het wel, maar inmiddels kan ik me niet meer anders inbeelden. Van jongs af aan heb ik een grote liefde voor het schrijven van teksten en verhalen. In mijn jeugd heb ik ook veel gelezen, ik was vaste klant bij de bieb! Niet gek dan ook dat ik al redelijk lang blog, op verschillende webadressen. Helaas heb ik het nooit lang volgehouden om trouw blogposts te plaatsen, nu lukt dat gelukkig wel!

Ik combineer het bloggen dus met het fulltime mama zijn en mijn studie en ik noem mijzelf dan ook regelmatig een studerende thuisblijfmama. Ik kies ervoor om 80% van mijn opleiding thuis te doen waardoor ik er veel kan zijn voor mijn mooie dochter van bijna 1. Als het even niet uitkomt passen de oma’s op haar.

Ik ben begonnen met bloggen over het mama zijn en alles wat er voor mij bij komt kijken omdat ik toen ik zwanger was vrij weinig kon vinden erover. Hopelijk kan ik een inspiratie zijn voor meiden die in een zelfde situatie terecht komen als waarin ik zat. Het is best pittig, maar ik kan met 100% zekerheid zeggen dat wij het als gezin heel erg goed doen. En dat terwijl niet iedereen dat verwachtte van ons. Ik denk dat dit voor iedereen mogelijk is en hoop dan ook dat een jonge vrouw na het lezen van mijn artikelen vertrouwen in zichzelf vindt.

Iedere dinsdag en zaterdag kan je een nieuw artikel verwachten. Ik schrijf over mijn opleiding, echte mama dingen, shoplogs, kennisartikelen en je krijgt geregeld een kijkje in mijn leven. In de toekomst hoop ik ook YouTube filmpjes te maken, maar tot die tijd moet je het doen met stilstaande beelden.

Als je vragen hebt mag je altijd een email sturen naar info@littlebum.nl.

Liefs,

Alicia

img_2995

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *