L I T T L E B U M

October’s playlist ♥

Aangezien ik meestal met mn ipod oortjes in mn oren te vinden ben deel ik graag mijn favoriete muziek met jullie. Om hier een soort rubriek van te maken ga ik dit maandelijks doen. Dus bij deze mijn aanraders voor de maand oktober!

Ik ga beginnen met de man die mijn hart heeft veroverd vanaf de eerste keer dat ik een nummer van hem hoorde. Ik heb het geluk gehad om hem live te kunnen zien afgelopen juni op Pinkpop en live is hij nog beter dan op cd. Ik heb het hier natuurlijk over Ed Sheeran.

Een paar maanden geleden kwam zijn album ‘X’ uit en ik ben meteen naar de winkel gerend om het te bemachtigen. En wat is het goed, anders dan ik had verwacht, maar ik ben gek op dat album. Om heel eerlijk te zijn is dat ongeveer een maand lang alles geweest waarnaar ik luisterde en nog steeds verveelt het me niet. Mijn aanraders zijn: ‘Nina’, ‘Runaway’ en ‘Thinking Out Loud’. Luisteren dat album!

Sinds een week of twee heb ik twee artiesten gevonden die leuker zijn dan ik in eerste instantie dacht. Ik heb het hier over niemand minder dan John Newman en Sam Smith. John zou je kunnen kennen van zijn hit ‘Love Me Again.’ Ik was al onder de indruk van zijn stem, maar na het beluisteren van de rest van zijn album ‘Tribute’ ben ik verkocht. Ik denk wel dat zijn stem een stem is die je fijn vind of totaal niet, maar ik ben in ieder geval verliefd.


En dan hebben we Sam Smith. Man oh man, Sam, marry me! We kennen hem allemaal van ‘Stay With Me’ en ‘Money On My Mind’, maar op zijn album kan je nog veel meer heerlijke muziek vinden om te luisteren op een regenachtige zondag. Mijn favorieten zijn: ‘Im Not The Only One’ en ‘Like I Can’

Daarnaast zit ik met smart te wachten op het nieuwe album van Taylor Swift waar we met haar single ‘Shake It Off’ al een preview van hebben gehad. Ook een heerlijk nummer om keihard mee te zingen.

‘Amnesia’ van 5SOS is ook favoriet. Wat een heerlijk nummer van een heerlijke band. Dan nog een zanger van eigen bodem: Nielson! Zijn nieuwste nummer ‘Sexy Als Ik Dans’ is door mij al plat gedraaid en zorgt voor een instant happy feeling! Andere nummers die op repeat staan zijn: ‘Rude’ van Magic, ‘Happy Little Pill’ van youtuber Troye Sivan, MKTO met ‘Classic’ en ‘All About That Bass’  van Meghan Trainor. Vergeet vooral bij die laatste de clip niet te kijken, want wat is die leuk!

Liefs,

Alicia ♥

monthlymuziekplaylist

littlebum.nl • 6 oktober 2014


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *