L I T T L E B U M

November’s playlist ♥

Na er een poosje tussenuit te zijn geweest doordat ik het enorm druk had met school, ben ik nu weer terug met mijn playlist voor de maand november! Enjoy!

Ik begin met het op 27 oktober uitgebrachte album van Taylor Swift. Het heet ‘1989’ wat het geboorte jaar is van Taylor. Ik ben fan, ik was al fan, maar ook dit album vind ik helemaal geweldig. Het is totaal niet wat je zou verwachten, haar country stem is op een pop manier neergezet en het werkt. Het album bestaat uit 13 nummers en op de deluxe versie staan er 15. Hier staan ook 3 voice memo’s op waarin Taylor laat horen hoe zij haar nummers schrijft. Leuke bijkomstigheid is dat bij beide albums, dus de normale uitgave en de deluxe versie, een aantal poloroids zitten waar teksten uit taylors nummers op staan! Op zondag 21 juni 2015 staat Taylor in de Ziggo Dome en ….. IK BEN ERBIJ!! Aaah, ik vind het zo gaaf. Mijn favorieten so far zijn ‘Bad Blood’, ‘New Romantics’ en ‘Blank Space’. Van de laatste is ook een videoclip uitgekomen., die kan je hieronder bekijken!

Ja, om heel eerlijk te zijn is dit grotendeels waar ik naar geluisterd heb. Op mijn Iphone dan, gelukkig staat de radio ook regelmatig aan, dus vandaar dat ik mijn favorieten deel die ik daar gehoord heb!

Ik begin met ‘Nothing Really Matters’ van onze landgenoot Mr Probz. Wat een zanger. Wat een nummer. En de titelsong van de tweede Gooische Vrouwen film. Zijn vorige nummer ‘Waves’ is ondertussen overal in de wereld te horen en hopelijk kunnen we nog lang genieten van zijn heerlijke stem.

‘Ladadieladadaladadaaaa.’ Ben ik de enige die na het horen van ‘Shower’ niet meer kan stoppen met zingen. Becky G, nooit van gehoord dacht ik, maar je kan haar naam herkennen van het nummer ‘Oath’ dat zij samen met Cher Loyd opnam.

Dan een nummer wat ontzettend leuk is en waar ook nog een maatschappelijke boodschap in verborgen zit. Ik heb het hier over ‘Cool Kids’ van Echosmith. Zeker van de manier van zingen in de coupletten vind ik echt te gek. Deze blijft ook hangen, dus op eigen risico luisteren hihi!

En dan nu muziek die iedereen leuk MOET vinden. Want wie is er nou niet gek op de muziek die in Disney films te horen zijn? Ik heb het in dit geval specifiek over de film ‘Frozen’ en het nummer ‘Do You Wanna Build A Snowman’ en ik kan er verder vrij weinig over zeggen eigenlijk. Het is zo ontzettend leuk en elke keer zie ik de complete scene in m’n hoofd voorbijkomen. Als je de film nog niet gezien hebt: zeker kijken! Bij mij komt er, bij het luisteren van dit nummer, een vierjarig meisje naar boven die staat te dansen in de spiegel en voor even geloofd dat ze een prinses is. Dit is overigens bij alle nummers uit de film het geval, dat prinsessengevoel.

Dit was het weer lieve mensen, hopelijk heb ik volgende maand iets meer muziek met jullie te delen. Maar hey, Taylor rocks!

monthlymuziekplaylist

littlebum.nl • 14 november 2014


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *