L I T T L E B U M

My life in pictures #2 ♥

Ik vind weinig leuker dan meekijken in andermans leventje, het is grappig om te zien hoe anderen leven. Vandaag deel ik een stukje van mijn leven met jullie! We zijn er drie daagjes tussenuit geweest in eigen land en hebben daar onwijs van genoten! Beelden van onze minivakantie zie je hieronder!

Maandag


Op maandag ging ik met Mila op de fiets richting het winkelcentrum in de buurt. Ik had daar met m’n mams afgesproken om samen boodschapjes te gaan doen. Mila is nog geen grote fietsfan, ze kijkt wel lekker om zich heen gelukkig. Toen we de boodschappen hadden thuisgebracht fietsten we door naar het CJG om mini daar te wegen. Haar gewicht bleef de laatste keer wat achter en voordat we weggingen voor een paar dagen wilde ik weten of ze nu wel was aangekomen. De maand ervoor was het namelijk maar 65 gram in een hele maand, nu zat ze op bijna 200 gram in twee weekjes.. Bijzonder hoe zo’n lichaampje dat vanzelf weer rechttrekt.

Dinsdag

Vandaag gingen we dan EINDELIJK op weg naar Welsum. Ergens halverwege kregen we trek en hebben we bij een restaurant vlakbij een afrit in de buurt van Utrecht (duidelijker kan niet, toch ;] ) de lekkerste hamburger ever gegeten. Maar serieus. Deze burger was goed! Nadat onze buikjes gevuld waren en de blaasjes weer leeg, gingen we verder rijden. Het was overigens geen enorme roadtrip, het rijden duurde bij elkaar nog geen twee uur. Eenmaal aangekomen tussen de weilanden werden we handmatig ingecheckt en kregen we de sleutel van ons huisje. We hadden een hele leuke blokhut gehuurd op camping de Stuurmanskolk wat een rustige, kleine camping bleek te zijn. We zijn de eerste dag alleen een ijsje gaan eten in een nabijgelegen dorpje waarvoor we met de pont naar de overkant moesten. Een primeur: dit had ik nog nooit eerder gedaan en ik haatte het. Boten en ik gaan gewoon niet zo goed samen..

Woensdag

We vertrokken woensdagochtend richting de Apenheul, een uitje waar ik al tijden naar uit keek. We hebben heerlijk gewandeld, gekeken, gegeten en ik ben zelfs nog een mededraagster uit de buurt van Rotterdam tegengekomen *zwaai*. Mila is in de nacht van dinsdag op woensdag he-le-maal lek gestoken door muggen, ze telde wel 30 bultjes op haar kleine gezichtje 🙁 Nadat we klaar waren in de Apenheul zijn we Apeldoorn ingegaan opzoek naar een klamboe. Na duizend winkels vonden we er een, dus hadden we wel een lekker koud drankje verdient op een terras. Ik vond Apeldoorn een fijne stad, het voelde veilig en gezellig aan.

Donderdag

Donderdag was onze laatste vakantiedag alweer, we hebben in de ochtend heerlijk rustig aan gedaan en alle spullen weer ingepakt. Voordat we weggingen maakten we bovenstaande foto’s bij de camping waar ik erg blij mee ben! We hebben geluncht en zijn daarna richting Arnhem vertrokken. Arnhem vond ik stom haha, we hebben uiteindelijk ook in Utrecht gegegeten, op de route terug naar huis. Utrecht is awesome, heerlijke sfeer en gezellig druk. We aten aan het water bij Oudaen aan het water van de Oudegracht op een verwarmd terras. Het personeel was zo vriendelijk en behulpzaam, dat maak ik zelden mee. We zijn erna naar huis gereden waar we rond half elf aankwamen, Mila was blij weer thuis te zijn en heeft nog even met Pip gespeeld voor het slapen 🙂

Vrijdag & Zaterdag

Ik was deze dagen niet zo fit en heb het rustig aangedaan! In de avond ben ik (niet mama gerelateerd haha) met vriendinnen een uurtje of twee op het Zomerterras geweest. Een soort festival dat ieder jaar plaatsvindt in Vlaardingen. Als mama zijnde kom je dan netjes rond 12 uur thuis bij je huilende baby die toch wel toe was aan wat slokjes melk terwijl ze normaal toch wel tot minstens drie uur slaapt.. Oh well, i had fun!

Wel wil ik deze foto’s nog delen van de weilanden in Welsum. Wat was het heerlijk om tussen de koeien te rijden. Nog mooier lijkt het me om daar te wonen in alle rust. De mensen leven heel anders daar, zoveel rustiger. Ik zou soms wel eens willen dat ik dat ook kon. Ik merkte een enorm verschil tussen de mensen een paar honderd kilometer verderop en hier in de Randstad. Misschien dat we het ooit op een dag aandurven om te verhuizen, voor nu zie ik dat niet snel gebeuren.

Zondag

Zondag was famliedag! In de ochtend keken Mila en ik samen Vloggloss en kwamen mijn vader, stiefmoeder en broertje langs. Papa zou traphekjes ophangen wat niet gelukt is door de fijne bouwconstructies in ons huis. Gelukkig was het wel een gezellige ochtend. Erna zijn we bij de familie van Johan geweest, de hele middag lang. Thuis hebben we gekookt en tijdens het afwassen ontdekte Mila ineens hoe je keukenkastjes opent. Er liggen daar geen gevaarlijke spullen, wat denken jullie? Haakjes erop of gewoon aanleren wat wel en niet mag?

Dit was mijn week! Je kan me nu ook op Instagram volgen als je een dagelijks kijkje in mijn leven wilt nemen!

Liefs,

Alicia

babydragenmlipmy life in picturespersoonlijkvakantiewearallthebabies

littlebumnl • 23 augustus 2016


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *