L I T T L E B U M

My life in pictures #1: Christmas edition♥

Ik kan niet ontkennen dat ik geen kerststress heb gehad. Maar afgezien daarvan heb ik zulke geweldige dagen gehad. Dit was onze eerste kerst samen in ons eigen huisje EN met Mila! Kijk mee naar mijn eerste ‘My Life In Pictures!’

Op maandag hebben we boodschappen gedaan. Nog geen kerstboodschappen, die deden we donderdagmiddag.Mila lag zo lief in de MaxiCosi dat ik wel een foto MOEST maken! En een schaamteloze carselfie die best cute is hihi.

DSCN0296

Dinsdagmiddag heb ik hard aan school gewerkt. Maar wat doe je als je kleintje honger krijgt tijdens een HC Mensenrechten? Precies, gewoon voeden! Werkt prima en ik ben weer een stapje dichterbij een diploma.

image1 - kopie

Lekker geshopt voor kleine Mila! Woensdagavond zijn we nog eventjes naar Rotterdam geweest. Stiekem waren we er de zaterdag ervoor ook al geweest en hadden we toen ook al wat geshopt. Oeps, sorry not sorry!

Kerstavond hebben we gezellig bij mijn mama thuis gevierd, natuurlijk met veeel te veel cadeautjes zoals ieder jaar.De volgende ochtend heb ik een kerstontbijtje gemaakt. Mila was het er niet zo mee eens dat wij aan het eten waren en zij niet, vandaar dat ik haar ook maar heb aangelegd.

Eerste kerstdag was een feit! Mila had een super lieve outfit aan van Z8, het is van een Limited Edition collectie voor de feestdagen, waarschijnlijk niet meer te krijgen, maar als je het tegenkomt zou ik het zeker meenemen. Z8 vindt ik een enorm fijn merk, goede kwaliteit en ze hebben een geweldige newborn collectie die tot maat 68 loopt. Zoek je een kraamcadeau of nieuwe kleding voor je beeb zou ik het zeker aanraden! Op eerste kerstdag hebben we heerlijk bij Johans oom en tante gegeten die zichzelf enorm had uitgesloofd in de keuken. De kerstkilo’s vervangen bij mij dus de zwangerschapskilo’s haha!

DINNERTIME! Voor het eerst heb ik familie over de vloer gehad met kerst. Het was een beetje chaotisch, maar de hapjes viel in de smaak! Mijn moeder, stiefvader en broertjes zijn lekker blijven eten! We hebben gegourmet en ik heb mijn eerste wijntje sinds een hele lange tijd gedronken en dat smaakte eigenlijk best wel eens lekker.

Dit zijn alle cadeautjes die mijn gezinnetje heeft gekregen. Ik heb Johan dit jaar verrast met een PlayStation. Hij heeft zijn P gehaald, is een lieve papa en een geweldige vriend voor mij dus was het wel eens tijd om hem flink te verwennen. Hij wilde al heel lang een nieuw console en is er enorm blij mee. We zijn enorm verwend door iedereen. Niet alleen met cadeautjes, maar ook met liefde en gezelligheid!

Ik hoop dat jullie net zo’n fijne kerst heben gehad als wij! ♥

 

Liefs,

Alicia

babyfirstkerstmylifeinpicturespersoonlijkschool

littlebum.nl • 28 december 2015


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *