L I T T L E B U M

Mila’s kerstlook 2016 ♥

Als er iets onwijs leuk is aan de feestdagen en het hebben van een kind is het wel dat je je mini-jou aan kan kleden naar smaak. Sommige mensen trekken de kids gewoon iets simpels aan, anderen vinden het leuk om lekker over de top te gaan. Ik zit er denk ik tussenin.. Ik vind het onwijs leuk om leuke setjes te scoren voor Mila, maar vind het wel belangrijk dat ze zich kan bewegen en erin kan spelen. Ik heb drie outfits bij elkaar gekozen: voor kerstavond, 1e en 2e kerstdag en vandaag laat ik ze zien!

Kerstavond

Op kerstavond eten we bij familie van Johan. Mila kan dan ook lekker spelen met de kindjes van de nichten van Johan. Ook alledrie meisjes, wij vermoeden ook niet dat er ooit een jongetje bij komt! Anyways: Mila zal vanavond een rokje en een sweater van Z8 gaan dragen. Z8 is een onwijs leuk merkje dat houdt van felle kleurtjes en leuke printjes. Ik koop elke collectie weer leuke items en ik vind de kwaliteit onwijs fijn! Qua prijs is het aan de iets duurdere kant: de sweater kostte 29,95 en het rokje 17,95. Op het moment dat ik dit schrijf hebben we nog een shoptripje gepland staan en dan wil ik nog kijken voor een legging om eronder te dragen.

1e kerstdag

Op eerste kerstdag zijn we overdag lekker thuis en in de namiddag gaan we naar mijn moeder. Die woont samen met mijn twee broertjes en stiefvader in dezelfde stad als wij, wat super handig is! We gaan bij hun thuis gourmetten en kletsen en Mila kan spelen met haar opa en oma en ooms! Ze heeft die dag een outfit aan die een combinatie is van meerdere winkels. Het rokje is van OUAPC waar ze hele gave kleding verkopen, bekijk absoluut hun site even! Het shirtje is van de zomercollectie van Name It, het vestje komt van de ZARA en de maillot heb ik bij de Action meegenomen. Mila had dit rokje ook al op haar verjaardag aan en af en toe op een doodnormale doordeweekse dag. Super feestelijk en handig met spelen omdat het een wijde rok is!

2e kerstdag

Op tweede kerstdag bezoeken we mijn opa en oma en de oom en tante van Johan. Bij beide zal ook de rest van de familie erbij zijn dus dat wordt een drukke boel. Save the best for last zeggen ze toch wel eens? Nou, dat heb ik gedaan. De laatste outfit is absoluut mijn favoriet! In het kort: maillot: Zeeman, rokje: HEMA, shirt: ZARA, vestje: Blly Blush. Dat laatst genoemde merk is zoooo lief en girly en leuk! Helemaal mijn smaak, want naast het stoere misstaat een lief goud vestje ook niet bij Mila’s goudblonde lokken. Het tutu-rokje matcht door de gouden stipjes super leuk met het vestje en was een heeeel stuk goedkoper dan het rokje dat er eigenlijk bij hoorde (het scheelt maar liefst 37 (!!) euro). Het geheel is schattig en meisjesachtig, iets waar Johan een hekel aan heeft en waar ik van geniet. Ik ben een echte meisjesmama!

Mila ziet er de komende kerstdagen helemaal fancy uit! Hebben jouw kindjes ook zulke leuke outfits aan?

Liefs,

Alicia

2016billy blushdreumesfeestdagenhemakerstkledingmilaouapcoutfitz8zara

littlebumnl • 24 december 2016


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *