L I T T L E B U M

Mila is born ♥

Het is alweer eventjes geleden eigenlijk, maar ik ben te veel in de zevende hemel aanwezig geweest om iets anders te kunnen doen dan te genieten van mijn prachtige dochter Mila Sophia. Op 29 oktober 2015 is ze geboren om 17:57 uur. Ze woog 3775 gram en was 50 cm. Na een snelle bevalling en een nachtje in het ziekenhuis mochten we naar huis en wat is het een heerlijk meisje! 

De weken gaan gigantisch snel en ze is nu alweer  zes weken oud. Mila doet het ontzettend goed, het is een lief en rustig meisje. Ze lacht veel en vecht heel erg graag tegen haar slaap. Slapen doet ze overigens wel enorm goed, toch kunnen wij niet wachten totdat ze echt doorslaapt hihi.

Ik ben nog niet officieel begonnen met school, maar ga jullie zeker weer op de hoogte houden van mijn studie en er komen ook weer artikelen aan die meer betrekking op mijn studie hebben. Dit is er bij mij persoonlijk natuurlijk ook nogal bij ingeschoten.

Ik leef op een roze wolkje en knuffel ontzettend veel met m’n kleintje, ze vindt dit zelf ook enorm fijn. De borstvoeding gaat over het algemeen erg goed en het eerste bezoek aan het consultatiebureau is ook al achter de rug. Het normale leven gaat dus weer beginnen en hier horen ook blogposts bij die ik heel graag wil schrijven want ik zit vol met ideetjes!

Alweer terug van weggeweest dus!

Liefs,

kersverse mama Alicia

littlebum.nl • 10 december 2015


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *