L I T T L E B U M

Mila 2 jaar: uitnodigingen via Hipdesign.

Vorig jaar maakte ik al uitnodigingen voor Mila’s eerste verjaardag. Ik vond het een leuke traditie om voort te zetten nu ze bijna twee wordt en struinde het internet af opzoek naar een fijne site om dit op te doen. Al voordat we op vakantie gingen begon ik eraan, maar door mijn eeuwige uitstelgedrag en vergeetbrein heb ik pas kort geleden besteld. Vandaag laat ik zien hoe ze zijn geworden en waarom ik fan ben van deze website!

Over Hipdesign, waarom ben ik enthousiast?

Dit artikel is trouwens niet gesponsord. Ik ben gewoon oprecht enthousiast en mega blij met de kaartjes die ik binnenkreeg en wil deze ’tip’ met jullie delen. Je kan zoveel aanpassen, kleuren veranderen, plaatjes en foto’s toevoegen en teksten veranderen. En dat zonder dat je de stijl van de kaart verandert. Ik vind ook dat ze van alle sites die ik bekeken heb de meeste eigentijdse kaarten hebben. Ook worden alle bestellingen die voor 18:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag gedrukt en verzonden, hoe top is dat. Nou heb ik stiekem ook even gespiekt bij de geboorte- en trouwkaarten en ook die hebben mijn hart gestolen. Ik weet wel 100% zeker dat we die ook bij Hipdesign gaan bestellen hihi. *ik heb ons adres en de inloggegevens geblurred!*

De kaarten kosten voor 25 stuks+ enveloppen €55,- en ik heb geen verzendkosten hoeven betalen. Wanneer je je kaartjes helemaal naar je eigen smaak hebt aangepast kan je nog allemaal keuzes maken. Zo kan je ze direct naar de ontvangers laten verzenden, kiezen of je er enveloppen bij wilt (en in welke kleur), welke finish de kaarten moeten hebben, welk formaat je wilt en is proefdruk laten verzenden ook mogelijk!

Mila’s thema: PAHPOEEE

Dan nu: de kaartjes zelf! Mila wordt 2 en is helemaal dol op Pad Patrol, vanzelfsprekend hangt er dus een pahpoeee (zoals ze het zelf noemt) thema aan het feestje. Het zwart witte past goed in ons huis en zal ook terugkomen in de feestversiering, evenals het roze en goude. Ik heb op Pinterest al wat toffe ideetjes opgedaan rondom versieringen en traktaties, ik ben als een kind zo enthousiast erover. En I know, niet nodig allemaal, maar wel enorm leuk om te doen.

De kaartjes passen dus leuk binnen het ’thema’ en ik vond het zo tof dat je de pictogrammen kon toevoegen. Dit maakt het persoonlijk en overzichtelijk. Ik ben lang van stof, maar op een kaart is dit niet handig. Nu is in 1 opslag alles duidelijk en is het niet kaal of saai. Op de voorkant staan twee foto’s van ons lieve meisje, die speciaal voor op de kaart gemaakt zijn. Jup. Shameless geef ik dat toe hahaha.

Fijne service, ik ben happy!

Toen de kaarten een dag later binnenkwamen was ik natuurlijk super blij! Zo snel geleverd en alles is netjes binnengekomen. PLUS: we kregen 10 kaarten cadeau die geschikt zijn voor gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardag of geboorte. En dan geen stomme kaarten he, echt hele toffe die ik in de winkel ook zou kopen. Helemaal leuk. Ik ben heel enthousiast over mijn bestelling en het bedrijf, iedereen die het kaartje heeft ontvangen ook! Hebben jullie dezelfde ervaring? Let me know!

Maken jullie ook altijd uitnodigingen voor de verjaardag van de kids?

Liefs,

Alicia

littlebumnl • 1 oktober 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *