L I T T L E B U M

0

mijn goede voornemens voor 2015 ♥

Vijf januari, geen dertig miljoen maar vijf euro rijker en nog steeds weinig gedaan aan die goede voornemens. Ik heb mezelf maar voorgehouden dat het kwam doordat ik nog vakantie had en veel had gewerkt, tijd voor sporten was er dus gewoonweg niet. ‘Als ik weer naar school ga komt het goed’ riep ik tegen mezelf. Vandaag was schooldag één van het nieuwe jaar: ik sliep pas om zes uur ’s ochtends doordat ik zondag te lang heb uitgeslapen, wat resulteerde in wakker worden op het moment dat je eerste en enigste les van de dag zo ongeveer tien minuten geleden begonnen was.

Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen zeggen ze dan, want het was ook veeeeel te mainstream om er op 1 januari al aan te beginnen! Ik deel vandaag mijn goede voornemens met jullie, over een jaar kunnen we zien wat ervan terecht is gekomen.

Natuurlijk kun je op iedere dag van het jaar beginnen met veranderingen in je leven aan te brengen waardoor je misschien beter in je vel gaat zitten of betere cijfers gaat halen. Maar goed, een heerlijke vakantie in Londen, kerstmis en oud en nieuw werken niet echt mee als je toch echt een strak zomerlichaam wilt dit jaar. Dus, mijn vriend en ik hadden besloten dat we op deze manier het jaar nog lekker af konden sluiten om op 1 januari te beginnen aan het fenomeen ‘new year new me’ of eigenlijk in dit geval ‘new year new us.’ Het sporten ging al een poosje lekker, maar dat niet meer snoepen bleek wat lastiger. Dus vanaf 1 januari zijn we daarmee begonnen. Zeggen we. Zo kom ik dus ook direct bij nummer 1 op mijn lijst: gezonder leven. Gewoon om wat af te vallen en omdat het gewoonweg beter is voor je lichaam. Aansluitend hebben we dan nummer 2: het welbekende ik-ga-meer-sporten-verhaal. Daar waren we al goed mee bezig, beide willen we minimaal drie keer per week sporten dus dat doen we gezellig samen.

Verder wil ik dit jaar enorm graag:

3. Meer doen met de hobby’s die ik heb.
4. Minder piekeren.
5. Beter leren plannen.
6. Een beter slaapritme krijgen.
7. Sparen.
8. Mijn rijbewijs halen

And last but not least: 9. georganiseerder zijn. Beetje bij beetje realiseer ik me dat ik deze dingen nodig heb om te bereiken wat ik graag wil: advocate worden. Ik zal er toch echt wat harder voor moeten werken om dat te kunnen bereiken. Ik hoop dat dit jaar vooral in het teken staat van bereiken wat ik wil bereiken, plaatsten bezoeken die ik wil bezoeken en vrijer zijn. Meer leven in het moment dan in angst om andere zaken die er totaal niet toe doen. Of je nou aan goede voornemens doet of niet, maak er een mooi jaar van. Leef jouw leven en maak jouw dromen waar! Ik ben in ieder geval goed begonnen door het kookboek van Rens Kroes genaamd ‘Power Food’ te kopen, jullie kunnen hier binnenkort een review van verwachten! Morgen een schoolvrije dag met wel wat dingen op de planning en pas woensdag weer beginnen aan het echte schoolleven, we beginnen rustig aan!

Ik wens jullie allemaal een spetterend 2015, make sure your dreams come true ♥

goede voornemenspersoonlijk

littlebum.nl • 5 januari 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Germaine Roxanne 7 januari 2015 - 16:50 Reply

    Nog gelukkig nieuwjaar Alicia!
    x Germaine

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *