L I T T L E B U M

0

Meet Pip ♥

Wij hebben sinds een aantal weken een nieuw huisgenootje. Zijn naam is Pip en hij is mijn allerbeste vriendje ooit! Hij wandelt met zijn vier kleine pootjes het liefst de hele dag achter je aan, maar is ook een enorme luilak die veel op de bank ligt te slapen. Hij is kampioen springen en gevaarlijke dingen uithalen en zijn lievelingseten is alles wat Johan en ik proberen op te eten.

Hij is geboren op 8 april 2015, hij is nu dus ongeveer vijf maanden oud. Hij was na een paar uur al behoorlijk gewend aan ons huisje en hij leeft ondertussen al helemaal mee volgens onze routine. Hij is super enthousiast en wil zich overal mee bemoeien en dat is veel te leuk! Hij komt uit een nestje van drie kittens, zijn baasje wilde er maar eentje houden en besloot haar zoon te vragen de andere twee kleine mannetjes te verkopen. Vanaf het eerste moment dat ik zijn foto zag was ik verkocht. Johan vond het allemaal iets spannender, zijn kat thuis was vooral buiten en kwam af en toe naar binnen om wat te eten, maar we waren het erover eens dat ons toekomstige huisdier niet buiten mocht spelen. Hij heeft binnen genoeg ruimte bij ons en er wonen enorm veel katten bij ons in de straat die vaak ruzie maken. Daarnaast wonen we niet gek ver van een  drukke weg en ik ben toch echt niet van plan mijn diertje te verliezen omdat iemand hem aan zou rijden. Het idee dat er een wezentje 24/7 bij ons zou zijn vond Johan een beetje spannend, zeker omdat we over een poosje ons eerste kindje verwachten.

We zijn toch gaan kijken en besloten meteen na de eerste seconde dat Pip met ons mee naar huis zou gaan. Zijn naam hebben we overigens zelf gekozen! Johan is ontzettend blij dat we deze keuze hebben gemaakt en ook ik ben nog steeds tot over mijn oren verliefd op hem!

IMG_4028image6    image4

Hij speelt het liefst met plastic zakjes, zijn bal, een muis aan een touwtje en een stok met veren en touwtjes eraan die hij kreeg van Naomi!

Hij eet Whiskas zakjes en brokken voor kleine grote mannetjes en hij is gek op melk en griekse yoghurt.

Ik hoop dat we nog heel lang van hem mogen genieten en dat hij net zo blij is met ons als wij zijn met hem! ♥

homehuispersoonlijk

littlebum.nl • 11 september 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. smeetsannemieke 11 september 2015 - 15:16 Reply

    volgens mij hebben en gaan jullie heel veel plezier en gezelligheid van dit schatteboutje hebben.wat een lekker beestje om te zien

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *