L I T T L E B U M

mama wishlist ♥

Ik weet nog wel dat ik tijdens mijn zwangerschap een hele uitzetlijst had gemaakt samen met Johan. We hadden zelfs prijzen erbij gezet en zo een budget gemaakt. Ik vermoed dat we het dubbele uitgeven hebben.. Ik weet ook nog wel dat ik dacht dat we daar heel lang mee zouden doen. I was so wrong! Inmiddels hebben we al minstens drie grote shoptripjes gehad om spullen in te slaan voor onze mooie, bijna 1 jarige mini. En dit weekend staat het volgende tripje gepland, want: Mama-Mazzeldagen bij Prenatal en er zijn veel leuke webshops. Ik deel mijn wishlist vandaag!


1. Autostoel

Mila is nu echt uit haar maxicosi aan het groeien dus zijn we ons al tijden aan het verdiepen in een nieuwe stoel voor haar. We denken dat ze daar wel aan toe is, eigenlijk al wat langer. Ze heeft een enorme hekel aan de maxicosi en wij vermoeden dat het is omdat ze tegen de rijrichting in gaat (wat wel super veilig is natuurlijk) en ze ons daardoor niet kan zien. We zijn aan het twijfelen tussen twee stoelen van Maxicosi (zie hierboven). De Tobi lijkt ons comfortabeler zitten, maar die andere is voor ons weer enorm handig omdatie kan draaien..

2. Verjaardagscadeautjes

Het is nu echt bijna zover: over een maand wordt Mila 1 jaar. Jullie weten dat ik al een tijdje bezig ben met de voorbereidingen ervan en we hebben nu ook eindelijk cadeautjes verzonnen voor ons kleine prinsessenkind. Wat dat is houd ik nog eventje geheim, maar zondag kunnen we alvast een deel ervan halen!

3. Birthday outfit

Niets is zo belangrijk als een goede outfit op een bijzondere dag. En dan heb ik het niet alleen over Mila’s outfit.. Deze mama wordt zelf 21 en dat is ook best een toffe leeftijd. Ik heb dus ook een partyoutfit nodig. Mila gaat in ieder geval een shirtje van Hello Bird dragen. Ik bestelde daar laatst een heel tof shirt met haar naam erop: de Kidtionary. Super leuk om te bestellen voor je eigen kleintje of om weg te geven als kraamkado. Ze hebben nog meer leuke shirts, waaronder een one, two en three-shirt en dat is natuurlijk perfect om op je eerste verjaardag te dragen. Ik vermoed dat er een rokje van Z8 onder gedragen gaat worden maar daar ben ik nog niet zeker van. En een outfit voor mezelf.. Tja, nog geen idee wat dat gaat worden mwehp.


4. Overbroekjes

Ik heb pas twee halve dagen wasbaar geluierd en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik best nog een leuk overbroekje kan bestellen. Eigenlijk is dat niet perse nodig, het gaat goed met de twee broekjes die ik heb. Maar, mijn god, wat hebben ze veel leuke! Ik had laatst een consult met een mama die dit doet voor Kaatje Katoen en zij deed me toen al verbazen over alle mogelijkheden die er zijn tegenwoordig. Lang niet zo saai als vroeger haha! Binnenkort kan je hier een review over verwachten trouwens!

5. Winterjas (en misschien nog wat kleding niet tegen Johan zeggen dankjewel!)

Mila heeft nog geen winterjas voor komend seizoen en dat komt vooral omdat ik weinig leuk vind en de jasjes die ik leuk vind zijn rete duur. Nou ben ik helemaal niet iemand die alles heel goedkoop wil kopen, ik houd van een fijne balans. Maar jeetje jongens, voor 80 euro koop ik zelf misschien net een jas. En die ga ik dan jaren dragen. Als het tegenzit is Mila er nog uitgegroeid voordat de winter voorbij is. Anyways er moet dus nog een leuke, betaalbare winterjas gevonden worden. En als we dan toch bezig zijn kunnen we vast ook nog wat leuke kleertjes kopen. Want er bestaat niet zoiets als genoeg kleertjes voor mijn mini *insertaapemoticonmethandjesvoorgezicht*


6. T U L A

Ik heb vier draagdoeken, waarvan ik er twee gebruik. Dragen is heerlijk en hoewel we het niet meer dagelijks doen is het nog altijd een van mijn favoriete momentjes met mini. Nu hebben we sinds een maand of twee ook een fietsstoeltje en kan ik mijzelf en dochterlief vervoeren per tweewieler. Super tof. Alleen had ik er niet over na gedacht hoe we ons zouden voortbewegen als we niet meer aan het fietsen waren.. Lopen kan mijn dwergje nog niet zonder mama’s hand en mama loopt niet zo lekker met een hele bolle rug. Een kinderwagen meenemen kan niet, een buggy hebben we niet en vind ik ook niet nodig om te hebben en er is een veel betere oplossing: DRAGEN! Alleen kwam ik er al snel achter dat knopen te lang duurt voor mevrouwtje Mila, dus wil ik een klik systeem. Sowieso is dit wel handig voor wanneer ze wel lopen kan, ze wil nu al telkens even eruit. Dat is stom, want ik oefen me kapot op mijn Double Hammock (google het maar even 😉 ) maar ik ben er nog niet snel of goed in, dus heb ik liever dat ze dan een uurtje blijft zitten haha. Er ‘moet’ dus een draagzak bij en Tula maakt, naar mijn mening, de mooiste. Ik twijfel tussen de twee die op de foto staan, welke is favoriet bij jullie?

Eigenlijk is mijn wishlist niet heel lang, maar er staan wel dure dingen op, oepssss. Wat staat er op jouw wishlist? ♥

Liefs,

Alicia

babymamaouderschappersoonlijkwishlist

littlebumnl • 1 oktober 2016


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *