L I T T L E B U M

Mama beauty favorites ♥

Als mama zijnde weet ik ineens hoe wallen eruit zien. Hoe je nagels eraantoe zijn als ze al veel te lang niet verzorgd zijn en van ellende zelf maar afbreken. Hoe moeilijk het kan zijn om een geschikt moment te nemen voor een douche of een beetje make up opsmeren. Eerlijk: ik breng geregeld dagen make-up-loos door in pyjama. Waarom niet, toch?! Maar als ik naar buiten ga doe ik toch wel een beetje mijn best. En mijn faves om er toonbaar uit te zien deel ik vandaag!

Ik zal gewoon heel eerlijk zijn en zeggen dat ik er soms ook geen zin in heb. Maar als ik dan iemand die lopen die er op zijn zachts gezegd verwaarloosd uitziet ben ik toch wel blij dat ik even mijn haren gekamd heb. Ik doe zo mijn best om niet oordelen, heus! Misschien heeft de vrouw in kwestie wel een rotdag. Misschien gilde nummer 3 de twee anderen (die eerder haar nachten tot een ware hel maakte) wel wakker en wilde niemand slapen. Who knows!

Het gaat natuurlijk ook helemaal niet om je uiterlijke verschijning. Maar als ik er goed uitzie voel ik me automatisch een beetje beter ofzo. En ik denk ook dat je, misschien onbewust, eerdere een verzorgd iemand uitspreekt dan iemand met vieze kleding, warrig haar (not in the good way) en een blijf-van-m’n-lijf-geur. EN ik vind make-uppen en beauty en kleding gewoon leuk! Nou, de inleiding is al wel lang genoeg. Ik vertel nu wel gewoon wat mijn 5 favorieten zijn! 😉

1. Catrice foundation (en de rest van hun assortiment)

Qua dagelijkse make-up gebruik ik echt bijna alles van Catrice. Foundation, poeder, blush, wenkbrauwpoeder, mascara en consealer. Eigenlijk zijn alleen mijn highlighter en eyeliner van een ander merk. Catrice is budgetproof en dierproefvrij. Dit kwam ik te weten van lieve vriendin Naomi die blogt op noomsinnerbeauty.nl over dierproefvrij en boeken en nog veel meer. *gratisreclamehahaha* De foundation die ik nu gebruik is de HQ Liquid Coverage in de kleur 010 liegt beige. Hij is lekker vloeibaar en dekt als een gek!

2. Miss Dior

Miss dior draag ik al net zo lang als ik Johan ken ongeveer. Ik kreeg deze heerlijke geur van hem toen we voor het eerst samen kerstmis vierden en sindsdien krijg ik hem als hij op gaat van hem. He’s the best. En de geur maakt me ook echt gelukkig. Hij is zoetig, vrouwelijk en ik vind het niet zwaar.

3. Embryolisse

Deze heerlijke creme gebruik ik nog geen week. Waarom hij toch een plekje in mijn faves verdient? Heel simpel. Wát een fijn product is dit zeg. Mijn huid wordt normaal enorm onrustig van een nieuw product en hier heb ik geen reactie op gekregen. De creme is voeden maar enorm licht en vloeibaar. Het klinkt heeeel vreemd, maar mijn huid voelt er extreem fijn door. Ken je dat gevoel dat je een creme opsmeert en dat je een soort zweterig gevoel krijgt? Dat heb ik dus NIET bij deze creme. Als je je gezicht aanraakt na het insmeren voelt het eventjes een heeeel klein beetje vettig en daarna voelt het fijn en zacht! *ook dierproefvrij*

4. Boozyshop kwasten

Ik gebruik ongeveer even lang als Mila oud is de kwasten van Boozyshop en die bevallen me erg goed! De looks van de kwasten waren (samen met het feit dat ik echt nieuwe nodig had) de grootste reden dat ik ze bestelde. Eerlijk gezegd gebruik ik niet alle kwasten waarvoor ze bedoelt zijn maar dat is heel persoonlijk. Ze doen het gewoon goed, prima voor dagelijks gebruik! En ze zijn prachtig wit met rosé goud! *inserthearteyes*

5. Philosophy

Van Philosophy gebruik ik Purity en de Microdelivery Micro-Massage Exfoliating Wash. De eerste om in de avond mijn make up eraf te halen en de tweede voor in de ochtend. Ik haal ALTIJD mijn make-up eraf voordat ik ga slapen en reinig mijn gezicht ook elke ochtend. Ik heb best vaak last van pukkeltjes doordat mijn hormonen op hol geslagen zijn (mwehp) maar dit product is zacht genoeg. Purity is onwijs handig omdat je zowel gezichtsmake-up als lip- en oogmade-up ermee verwijderen kan. Fijn, werkt snel en niet extreem duur!

Dit zijn mijn beauty favorites! Wat zijn die van jou?

Liefs,

Alicia

5x favorietenbeautyboozyshopcatricedierproefvrijdiorembryolissefavorietenfavoritesmake upmamamicrodeliverymiss diorphylosophytips

littlebumnl • 21 januari 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *