L I T T L E B U M

Kerst in huis ♥

It’s beginning to look a lot like Christmas. Lalalalaaaaa. Mijn favoriete tijd van het jaar is aangebroken: kerst en oud en nieuw staan voor de deur. En daar hoort natuurlijk een heleboel gezellige accessoires bij voor in huis. Vandaag geef ik je een kijkje in onze woonkamer helemaal in kerstsferen is. Want: wat is er leuker dan in iemand anders z’n huis gluren haha!

We beginnen natuurlijk met onze boom. Wij hebben voor de tweede keer op rij een echte boom en witte en koperen kerstballen. Ik heb bij Zeeman nog hele gave zwarte gekocht en zitten koperen vogeltjes in. Naast de lichtjes hangen er geen slingers in omdat ik niet houdt van hele drukke bomen. Ik ben nog steeds onwijs blij met de ballen die ik vorig jaar kocht bij Intratuin, ze passen perfect in ons interieur. Er liggen natuurlijk al wat cadeautjes onder, 90% van wat er ligt is voor ons kleine draakje. OEPS!

Dit gave dienblad staat bij ons op de eettafel. Gezellig met kaarjes en dezelfde kerstballen als in de boom. Random zo bedacht eigenlijk, ik miste nog wat kerstsfeer dus besloot de overige ballen van boven te halen en die erop te leggen. Ik vind het resultaat onwijs leuk! Gelijk een mooi moment om mijn eettafel en stoelen te showen, want ook die maken me dagelijks blij 😀

Dit is Mila’s eigen plekje in onze woonkamer en ook daar heb ik een heel klein beetje kerst aangebracht. Er hangt namelijk een lichtsnoer van Woezel en Pip en dat ziet er ’s avonds onwijs gezellig uit! Deze spulletjes laat ze staan, maar ik moet niet iets extra’s neerzetten want dan gaat ze ermee vandoor.

Naast Mila’s bureau staat mijn bureau. Ofja: ONS bureau eigenlijk, maar ik geloof niet dat Johan er weleens achter heeft gezeten. Het is langzaamaan mijn werkplekje aan het worden en sinds we een paar maanden terug een lekkere stoel voor erbij kochten zit ik er steeds vaker te werken of te leren. Er staat altijd wel wat gezelligs, maar nu heb ik dagelijks kaarsjes aanstaan. Ook hier liggen weer kerstballen om het net wat meer aan te kleden. Judge me niet over mijn plantenskills, want die heb ik duidelijk niet. Dit plantje krijgt regelmatig water en ik praat ertegen omdat er beweert wordt dat ze dat fijn vinden. Echt levendig ziet dit plantje er, ondanks mijn geklets, niet meer uit.

Op de schouw stonden de blauw/groene vazen altijd al, maar dan met roze (nep) bloemetjes erin. Toen ik boodschappen ging doen zag ik deze leuke takken met katoenbolletjes eraan en ik vond ze meteen leuk. Ze hebben echt een wintersfeertje. Ofzoiets. In de vensterbank staan dezelfde spulletjes als altijd maar dan met lichtes erbij en er hangen onwijs leuke hangers aan het raam. Zowel de sterren als de boompjes kan je beschrijven met krijt en ze komen bij de Zeeman vandaan. De laatste tijd hebben ze zoveel leuke spulletjes daar! Zowel voor in huis als kleding en rompers voor mini’s. Helemaal in mijn nopjes mee. Ohhh wat voel ik me dan een huismuts hahaha!

[De retro loopwagen die je ziet staan onder de vensterbank kreeg Mila van Sinterklaas en de Pietjes! De sint liet ons weten dat deze geweldig leuke auto’s in meerdere kleuren te koop zijn bij Babypark!]

En dan als laatste een kleine mini impressie ‘by night’ zodat je de kaarsjes en lichtjes goed kan zien. Daar draait het uiteindelijk wel een beetje om natuurlijk!!

Dit is dus onze woonkamer, op ons bed na de favoriete plek in ons fijne huisje. Nu alle kaarsjes en andere kerstspulletjes er staan voelt het toch net iets meer als thuis. Dat gevoel groeit sowieso naarmate we hier langer wonen.

Hebben jullie veel kerstversiering staan?

Liefs,

Alicia

christmasfeestdagenhuisinrichtingkerst

littlebumnl • 22 december 2016


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *