L I T T L E B U M

Kamperen: inpaklijst dreumes ♥

Vorige week konden jullie lezen over ons kampeeravontuur dat binnenkort plaats gaat vinden. Nou weet ik best dat je voor zo’n klein draakje een heleboel mee moet nemen, maar dat het zoveel zou zijn… My god! Onze halve huis gaat dus mee. Ik vertel je wat wij meenemen voor een week kamperen en wat we bewust thuislaten! Oh trouwens: aanvullen mag! Als je nog een ultieme tip hebt voor tijdens het kamperen, let me know!

Kleding + schoenen

Wij gaan 8 dagen (dus 7 nachten weg). Omdat we in Nederland blijven hebben we ongeveer 0% garantie dat de weersvoorspellingen ook daadwerkelijk gaan uitkomen, qua kleding betekend dat dus al dat we mega veel mee moeten nemen. Voor warm weer, koud weer en alles wat ertussen zit. Wat we meenemen qua kleding + schoenen:

10 Zomerrompers (met korte mouw of spagettibandjes)
2  Romper met lange mouwen
2  Spijkerbroeken
1  Tuinpak spijker
2  Lange broeken
3  Korte broeken
6  Shirtjes
2  Truitjes met lange mouwen
2  Jurkjes
3  Leggings
7  Paar sokken
Zwemkleding
Spijkerjas
Regenponcho
Vestje
3  pyjama’s

Qua schoenen nemen we: kaplaarzen, sandalen, slippers, waterschoenen en dichte schoenen mee.

Slapen en verzorging

Mila zal gaan slapen op het matras van haar ledikant, misschien bij ons in de slaapcabine en misschien in een eigencabine. Daar zijn we nog niet over uit. We kiezen bewust voor dat matrasje omdat ik een luchtbed een beetje eng vind. Is dat gek? Kan dat wel gewoon? Please tell me!

Matras ( met molton en hoeslaken)
Extra hoeslaken en molton
Deken
Verschoonkussen
4 Handdoeken
Zwemhanddoek
Zwemcape (om mee af te drogen)
Luiers
Billendoekjes
10 Hydrofielen
2  XL hydrofiele doeken
Zwemluiers

Bij de verzorging spullen horen natuurlijk ook alle billencrèmes, zonnebrandcrème, pleisters, verbanddoos, ORS, zetpillen, tekenpet, noem het maar op! Ook gaat er een levensvoorraad aan bordjes, bekers en bestek mee en daar zitten ook de bordjes etc. van mini bij!

Speelgoed & random dingen

Zanbakspeelgoed
Buggy voor de popjes
Poppen
Waterspeelgoed
Een paar VTech prinsesjes (Vrolijke Vriendjes)
Klei
Papier
Stickers
Krijtjes
Zwembandjes
Draagzak
Kinderstoel IKEA.

Wat nemen we bewust niet mee?

We kiezen er bewust voor om geen buggy of kinderwagen mee te nemen. Wij hebben een relatief kleine auto en nemen wel een draagzak mee. De dagen dat we eropuitgaan zullen binnen dat ene weekje maar een keer of 2-3 zijn, verder blijven we het liefst op de camping. Daarbij komt ook nog eens dat Mila maximaal een uur in de wagen wil zitten en verder graag rondloopt of gedragen wordt. Onze auto zit dan half vol door een product dat we niet eens veel gaan gebruiken. Die blijft lekker thuis dus!

Ik ben er 99% zeker van dat ik wegwerp luiers ga gebruiken tijdens de vakantie. Ik weet niet wat voor wasmachine er is dus of het wassen lukt: geen idee. Daarbij: mama’s willen ook vakantie haha. Ik heb ook echt helemaal geen zin om bij thuiskomst nog meer was te hebben. Bij ETOS hebben we Woezel en Pip luiers en zwemluiers gekocht, de Bumba zwemluier die wel wasbaar is gaat natuurlijk wel gewoon mee!

Ook qua speelgoed proberen we het te beperken tot spullen die ze echt heel graag gebruikt. Ze heeft een hele camping vol met speeltuinen, ontdekkingsplekjes, zwembaden en weet ik wat: ga dat maar lekker doen Mils. Voor de momenten dat ze daar geen zin in heeft of het weer echt bagger is (lees: we in de tent opgesloten zitten) nemen we wel genoeg leuks mee zodat ze zich kan vermaken!

Een kampeerbedje nemen we niet mee omdat Mila daar echt niet meer in wil slapen. Thuis slaapt ze in een peuter-meegroei-bed, opgesloten zitten in een soort ledikant gaat dus echt niet werken. Mocht het heel spannend zijn kan ze ook nog naast ons komen liggen. Ik twijfel dus een beetje of we een luchtbed voor haar gebruiken of haar matrasje meenemen.. Om de een of andere reden is zo’n luchtbed toch best spannend..

Pff, wat een lijst! Inpakken wordt nog een hele klus. Dit nemen wij mee voor onze dreumes op onze eerste kampeervakantie, hebben jullie nog aanvullingen?

 

Liefs,

Alicia

dreumesinpaklijst dreumeskampeer vakantiekamperen met een dreumesmeenemen dreumes kamperenvakantie inpaklijst dreumeswat neem je mee voor een dreumes

littlebumnl • 3 augustus 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *