L I T T L E B U M

0

January’s playlist ♥

December heb ik blijkbaar overgeslagen en ik ben ook laat met januari, maar goed bij deze mijn favoriete muziek van deze  maand. Ik ben nogal saai de laatste tijd moet ik eerlijk bekennen. Er is niet veel nieuws onder de zon, Taylor Swift en Ed Sheeran worden nog altijd plat gedraaid door mij. Maar ook komt mijn liefde voor Anouk weer naar boven die er overigens met de paplepel ingegoten is. Mams is namelijk een groot fan van haar muziek. Lees verder om haar nieuwe single en nog veel meer te luisteren!

Ik begin met een nummer dat ik eigenlijk niet perse goed vind, maar wat meer als een grapje is begonnen. Samen met mijn vriend draai ik dit nummer namelijk vrij vaak in de auto. Ik heb het over ‘zusje’ van Ronnie Flex en Mr. Polska. Ja. I know. Niet bepaald iets voor mij, gezien de muziek die ik normaal gesproken luister. Maar los gaan in de auto kan je er prima op in ieder geval!

Net als het vorige nummer dat ik besprak is deze ook al weer wat ouder. Alleen is het gewoon zo dat ‘Wake Me Up’ gewoon een enorm goed nummer blijft. En ik ben zwaar verliefd op Ed Sheeran, dus omdat ik deze weer vaak luister deel ik hem toch nog even!

Do I Wanna Know van de Arctic Monkeys is ook niet erg nieuw. Ik heb de Arctic Monkeys zien spelen op Pinkpop en ik werd spontaan verliefd. De act, de muziek, de zonnebril: I LOVE IT! Dit nummer is een perfecte reflectie van hun muziek die edgy is maar wel een groot publiek aanspreekt. Ik ben in ieder geval fan! Vind je dit wat? Luister dan ook eens ‘ One For The Road’ en ‘I Want It All’

Dan nu zoals aangekondigd in mijn intro het nieuwe nummer van Anouk. Dit geweldige duet heeft ze opgenomen met niemand minder dan Douwe Bob die we allemaal  kennen als de beste singer/songwriter van Nederland. Per toeval stuitte ik op een bericht op Facebook waar het nieuwe nummer te horen was en man oh man. Dat nummer is zo goed. Meer kan ik er niet over zeggen. Woorden heb ik er niet voor. Non stop geluisterd natuurlijk en het wordt steeds beter. Misschien ben ik bevooroordeeld omdat ik Anouks muziek al hoor sinds ik klein ben, maar na haar versie van Symphonica in Rosso was ik helemaal om. Wat een stem en heerlijke arrogantie heeft die vrouw!

Ook nieuw is Up Town Funk van Mark Ronson en Bruno Mars. Hoogstwaarschijnlijk heb je die al ongeveer twaalf keer gehoord vandaag, maar ik kan hem niet niet delen want ik word er gewoon zo ontzettend happy van!

Ik schreef eerder al over het nieuwste album van mijn girl-crush Taylor Swift. Maar toen stuitte ik toevallig op een cover die zij maakte van het nummer ‘Riptide’ dat al eerder bekend was van de IKEA reclame! Ik vond het nummer sowieso al lekker, toch spreekt deze versie me iets meer aan. Het is vrij rustig, Taylor begeleid zichzelf met de piano en verder hoor je alleen de stemmen van drie backingvocals. Ik vind het helemaal leuk!

Ik wil graag eindigen met een band die iedereen kent en waar je gewoon niet omheen kan. Ik ken maar weinig mensen die hun muziek niet  graag horen en deze leukerds heb ik ook live mogen zien. Dit was samen met Naomi, een van mijn beste vriendinnen, die ook een hele leuke blog heeft. Adam Levine is in het echt misschien nog wel knapper dan op de foto en zijn stem klonk ook niet verkeerd. Maroon 5 gaat waaaay back en toch blijven ze populair. Hun laatste album ‘V’ bevat weer een bom aan goede muziek, ‘Sugar’ is mijn favoriet maar de rest luister ik ook met veel liefde.

Wat is jouw favoriete muziek deze maand? ♥

monthlymuziekpersoonlijkplaylist

littlebum.nl • 23 januari 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Naomi 24 januari 2015 - 15:15 Reply

    Die cover van Taylor is echt leuk! Ik moet ook echt een keer beginnen aan het luisteren van het nieuwe album van maroon 5..

    xx

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *