L I T T L E B U M

Fotodagboek september: BACK TO SCHOOL

HOI OKTOBER! Voel je welkom! Ik ben gek op de herfst jongens in komend fotodagboek zal het niet enorm zichtbaar zijn maar ik vind dit weer top. Dekentjes, thee, binnen zitten LOVE IT, maar de ’10 redenen waarom de herfst mijn fave is’ zal ik je dit jaar besparen. September was niet zo’n spannende maand to be honest. Veel school, huiswerk, huiselijke dingen en Johan was nog lekker thuis. Maar, er waren natuurlijk genoeg leuke en fijne momenten, ik show je ze in dit fotodagboek. 

Mila smeerde zich HE-LE-MAAL in met Bepanthen. Ik vind dit soort dingen dus hilarisch, HOE kan je hier boos om worden. Mijn eerste reactie was keihard lachen, helemaal toen ze bleef zeggen dat ze ‘bah’ was hahaha.

Ons eerste food-truck festival was een feitje. Genoten dat we hebben!

En als je dan thuiskomt mag je gaan strijken. Top… Strijken vind ik niet zo enorm vervelend om te doen als ik een serietje mag kijken terwijl ik het doe. Maar overhemden strijken HAAT ik echt oprecht.

De Efteling, het blijft een magische en fijne plek!

Ook gingen we deze maand voor de aller eerste keer met mini naar de tandarts. Was geen succes, maaaaar we kregen wel een extreem fijne nieuwe tandenborstel mee. Bij ons zit dus een tandarts die speciaal voor kindjes is. Het was er leuk, maar de kennis over borstvoeding was helaas niet zo best. Hoewel dat wel te verwachten was baalde ik er toch van. Over een half jaartje mogen we terugkomen met Mila!

Dit is wat ik zo’n 10 uur per week doe: colleges voorbereiden. ELLENDIG WERK. Maar het levert me wel veel op!

Tijd voor spelen moet er natuurlijk ook zijn. Mila was enorm Duplo-verslaafd deze maand.

Wat mij betreft is dit een van de tofste en mooiste fotoshoots ooit. In de Linda meiden verscheen een prachtige shoot met Anna Nooshin en Monica Geuzen die alle hokjes deden verdwijnen. Ofja, dat was de bedoeling. Het veroorzaakte onnodig veel commotie, zo zonde.

Fonteinen zijn de bom.

Ik houd zoveel van dit meisje. Kijk die haartjes nouuuu!

Mijn outfit voor de bruiloft van een vriend en oud-collega van Joos. I still L O V E it. Mijn curves (lees: mamavetjes) zien er zowaar sexy uit.

Popje en Mila zijn vriendjes voor het leven. Het blijft fijn om te zien hoe lief en zorgzaam ze kan zijn. Kan zijn ja, ze slaat en schopt ook regelmatig als het haar niet zo bevalt tbh..

Studerende mama leven = overal studeren. Dus ook in een krijspaleis waar Mila zich kon uitleven, Joos haar een beetje in de gaten hield en ik keihard aan de slag ging.

Heftige nadenksessies tijdens het boodschappen doen..

De liefde tussen deze twee groeit met de dag. Ik vind het maar bijzonder, dat ouderschap.

Dit blije ei haalden we op van de opvang! Haar blijdschap is elke keer mega fijn. Ze gaat dan rondjes rennen en roept er af en toe iets bij. Heerlijk kind is ze.

Drie generaties met petjes. Geniaaaaal.

Had ik al gezegd dat ik het zo leuk vind haar mama te zijn?

Ijsjes eten kan ook best in de herfst. Dit was Mila’s eerste softijsje en het was een succes.

Opgehaald worden op school door de twee liefsten is echt geweldig leuk. Mila is ook vast ingeschreven als rechtenstuudje! (grapje he!)

1% kwaliteit in deze foto, maar dit is een beeld van onze kroelsessie na een dagje opvang. Ik vind het moeilijk hoor, haar de hele dag niet zien om dit blok door te komen..

Middagje school na 1x afwezig te zijn geweest valt toch wel tegen, had veel gemist. Oh well, ziek is ziek wat mij betreft, maar ik baalde wel natuurlijk.

Ik eindigde de maand met een open huizen-route met een lieve vriendin en een stapavond met een andere hele lieve vriendin waarbij ik ook bleef slapen. JAJA, mommy on tour haha. Het was een heerlijk avond (na 3,4,5 wijn vind ik alles leuk muahaha) maar je mini en vriendje weer zien na een nachtje zonder ze is toch ook wel heerlijk.

Oktober wordt vol, druk en leuk. September was eigenlijk niet anders. Het leven is genieten! (Nouja niet altijd, ik schreeuw ook weleens en ben vaak onredelijk denk ik maar als ik dan nu de beelden van de afgelopen maand terug zie besef ik me weer even hoe fijn het was en is)

Liefs,

Alicia

fotodagboekpersoonlijkphotodiaryseptember

littlebumnl • 4 oktober 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *