L I T T L E B U M

Fotodagboek oktober: school + Mila 2 jaar!

En toen was het alweer november. Halverwege november inmiddels al. Dat betekend dus dat ik een klein beetje laat ben met mijn fotodagboek voor de maand oktober. Wel met een legit reden hoor, tentamens, verjaardagen en bakken met stress. Dat mocht de pret niet drukken overigens, oktober was wel een leuke maand eigenlijk. Ik was onder andere veel bezig met school, Miltje werd 2 jaar en Johan nam ontslag bij de AH. Kijk je mee? 

Oktober begon dus wel lekker. Een lieve vriendin, iets teveel wijntjes en een sleepover bij haar thuis. De volgende ochtend werd ik opgehaald door dochterlief en Johan. Brak als een tak gingen we richting de supermarkt.

Boodschappen doen ging niet zo lekker. Mils gooide tien tantrums, een nieuw record was geboren.

Dit is toch heerlijk om naar te kijken. De rest van de zondag brachten wij zo door ongeveer: rustig!

Doeeeei papa! Veel plezier op je nieuwe LAP. Johan vertrok naar Pijnacker waar hij nu als beleidsondersteunend medewerker aan de slag mag!

Amsterdam, Mila, mijn lieve Roxanne en veeeel lekker vega voedsel: perfectie!

Die WHO-norm kwam wel enorm dichtbij!!

HAPPY 22 LIEVE LAURA! Laura gaf een heerlijk duizend gangen diner voor haar verjaardag!

Oja, ik deed ook nog een beetje heel veel school tussendoor. Wát een ellende dit blok..

Voor duplo bouwen maak je tijd als mama zijnde!

Hudsons Bay heeft een nieuwe lievelingsklant en wij zijn haar ouders! Paw Patrol, Nijntje en allerlei speeltafels. Echt een hele leuke winkel met uitgebreid assortiment.

De ‘oehoehs’ kregen ‘etui’ van Mila.

Deze foto is echt heel erg toffff!

Ja dit is dus typisch iets voor mij. Mils verzon ineens dat ze best haar buikje kon verven met vingerverf dus besloten we haar hele lijfje maar te versieren. Johan verafschuwd dit hahaha. Ze droeg wegwerk trouwens, niet vanwege de verf, wel vanwege de diaree die bleef aanhouden.

Rotown, vega hapjes en mijn lief! P E R F E C T  D A Y ! !

En na een dagje met haar papa geniet ik toch wel extra van Mila’s kroeltjes.

Een mix van herfst en de extreme schattigheid van Mila die niet meer weg wilde zonder haar nieuwe rugzak maakt deze bewegende foto toch nog perfect.

De bovenste lade van de commode blijft echt oprecht maar een dag zo netjes. Toch waagde ik me er weer aan alles te organiseren en meteen alles wat niet meer paste eruit te halen.

Oma en oom Michael moeten verplicht blokken bouwen met mini. Elke. Keer. Weer.

Bijna twee en verder hoef ik denk ik niet uit te leggen wat hier gebeurde toch?

En toen was het zover: HOERA MILA TWEE JAAR OUD!!!!

Dat het cadeau in de smaak viel bleek uit het feit dat ze METEEN begon met spelen 😀

Ja, het huis zat stampvol. Dit was echt oprecht misschien de helft van alle mensen die kwamen. Wat zijn wij gezegend met zoveel mensen om ons heen die de moeite nemen om op Mila’s feestje te komen!!

JUP, dit was de ‘schade’. Ik denk niet dat ik nog kan zeggen dat ze niet verwend is. Maar: liever verwend dan verwaarloosd toch? Hahaha.

Ik sluit mijn fotodagboek af met het beeld dat ik nog 203830x kan herhalen voor de laatste dagen van oktober en de eerste van november. De tentamenweek begon en het was ellendig, zwaar en stom. Nu hopen op goede resultaten, nog meer aan de bak voor komend blok en tussendoor genieten van ons leventje.

Happy november, BIJNA KERST DOEI!

Liefs,
Alicia

fotodagboekfotodagboek oktoberoktoberpersoonlijk

littlebumnl • 15 november 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *