L I T T L E B U M

0

February’s playlist ♥

Ook voor deze maand heb ik weer een lijst samengesteld met muziek. Mijn favorieten bestaan deze keer vooral uit muziek waar ik vroeger nogal veel naar luisterde. Iedereen heeft dat wel eens volgens mij, een periode dat je allemaal oude nummers gaat opzoeken en herinnerd wordt aan die fijne zomer, dat leuke feest of die ene break-up. Fijne of minder fijne herinneringen, alles in mijn leven geef ik een plekje door er een nummer aan te koppelen. Het fijne hiervan is dat op deze manier vaak genoeg herinnerd wordt aan alle mooie en leuke dingen. Daarnaast gun je jezelf de tijd om nog eens te malen over een minder leuke ervaring waardoor dit een plekje krijgt. Anyways, geniet van mijn favorieten muziekjes!

Destine. Man oh man, wat heb ik dat veel geluisterd. Ik herinner me nog goed dat ik op de fiets keihard mee zong met hun nummers. Nu luister ik er nooit meer naar eigenlijk, zonde want ik blijf dit soort muziek leuk vinden. Die boybandjes zijn natuurlijk ook onweerstaanbaar, beter dan een groep leuke jongens die leuke muziek maakt wordt het echt niet. Van Destine zal ‘Stars’ je bekend voorkomen als je wel eens de radio aan had staan rond 2008 haha!

Selah Sue heeft een stem waar je echt van moet houden. Haar stem is rauw, maar ze komt toch ook goed weg met rustige nummers. Ik vind haar muziek echt enorm goed, jazz met een poprandje en het heeft ook veel weg van het singer/sonwriter stijltje. Lastig te omschrijven, dus luister er maar gewoon even naar! Als je dit nummer goed vindt raad ik je ‘This World’ en ‘Alone’ ook aan!

Bij velen zal de naam Ben Howard een belletje doen rinkelen. ‘Only Love’ die je hieronder kunt luisteren is vrij bekend, maar nog bekender is ‘Keep Your Head Up’ die ook werd gecoverd door Sandra van Nieuweland bij The Voice Of Holland. Ben Howard is de koning van de rustige muziek. Heerlijk voor op een regenachtige zondag maar ook heerlijk als de zon heerlijk schijnt. Ikzelf houd zeker van dit soort muziek, maar wissel het wel af met nummers die iets vrolijker zijn. Beluister de hele playlist als je zin hebt in rustige muziek of even wilt relaxen!

Dan nu twee nummers die rechtstreeks uit de top 40 komen. Allereerst ‘Love Me Like You Do’ van Ellie Goulding want die luister ik echt de hele dag door de laatste dagen. Letterlijk! Wat een heerlijk nummer. Ik kan ook echt niet wachten op de film Fifty Shades Of Grey dus met dit nummer kom ik vast lekker in. The Weeknd heeft ook een song gemaakt voor de film, namelijk ‘ Earned It’ die trouwens ook enorm lekker is!

En mijn laatste favoriet kan je niet gemist hebben. Ik ga er ook niet veel over zeggen. Lekker nummer, ik word er blij van en jij hopelijk ook!

Enjoy your monday  ♥

monthlymuziekpersoonlijkplaylist

littlebum.nl • 9 februari 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Naomi 9 februari 2015 - 18:08 Reply

    Ellie! <3

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *