L I T T L E B U M

2

Favoriete YouTubers met o.a. Kim Jacobs ♥

Hoewel we voor onze kids het voornemen hebben ze zo min mogelijk naar beeldschermen te laten kijken hebben de mama’s (en papa’s) daar zelf misschien toch wat meer moeite mee dan ze willen toegeven. Laat ik het zo zeggen: IK vind het best lastig. Zeker met mijn blog en de sociale mediakanalen die erbij horen ben ik veel bezig. Ook op Youtube volg ik best wat mensen al een poosje en vandaag deel ik mijn favoriete YouTubers! Sommigen zijn vooral leuk voor de mama’s onder ons, de rest is volgde ik ook al voor mijn mama-tijdperk.

Kim, van Alboe.nl

Kim is op het moment mijn favoriete mamavlogger.  Ik vind haar zo spontaan, eerlijk en zelfverzekerd. Ik herken veel van mezelf in haar. Het kanaal Alboe.nl is van haar en beste vriendin Ilonka, maar vooral Kim is in beeld. Ik vind het echt, oprecht, bewonderenswaardig hoe absurd snel zij het kanaal groot gekregen hebben. Ik ben er jaloers op op een positieve manier zegmaar. Zo van: good for you. Maar ook: teach meeeh! In haar weekvlogs zie je iedere donderdag wat ze zoal doet in haar leven. En het allerleukste: haar dochter heet hetzelfde als mijn dochter. Zegmaar precies hetzelfde. Kims dochter heet Mila Sofia en mijn dochter heet Mila Sophia. Té leuk! Ik zou haar heel graag eens ontmoeten en spreken!

Kelly Caresse

Kelly volg ik echt al wel een tijdje. Tijdens mijn zwangerschap keek ik haar nieuwe video’s en de video’s die ze eerder al maakte. Heerlijk! Lekker op de bank met mijn dikke buik, beentjes omhoog en relaxen. En super handig voor de jonge mama’s onder ons: het klinkt een beetje gek misschien, maar ik voelde best wat aansluiting bij de mamaclub hierdoor! Kelly maakt ook weekvlogs waarin je haar kan zien als hard werkende mama die haar gezin het meest belangrijk vindt!

Vloggloss/Beautygloss met Mascha (en Gregor)

Ik was een jaar of 14 toen YouTube ineens veel groter werd en er een hele nieuwe wereld voor mij open ging. De video’s en tutorials van Mascha waren echt mijn favorieten. Ik kon uuuren rondspitten en deed dat ook regelmatig. Dat kan nu niet vaak meer, maar ik volg Mascha nog steeds! Ik kijk bijna iedere ochtend en Mila kijkt weleens mee. Vooral Siem en Manis zijn geliefd bij haar haha. Ik heb ook beide boeken van Mascha gelezen EN ik ben een keer naar de Beautyglossparty geweest. Ik vind het heel tof om te zien hoe ze gegroeid is en nu meer de tijd neemt om zich voor te bereiden op haar gezin. Mascha, mocht je dit lezen, ik vind je een powervrouw en heb zoveel respect voor jou! Ik gun jou en Gregor een mooi gezin en ik denk oprecht dat jij je kinderen heel veel moois kan leren!

Anna Nooshin

Anna is mijn girlcrush. Ik KAN daar niet eens geheimzinnig over doen en ik denk dat iedereen wel snapt waarom. Ik bedoel, kijk naar deze vrouw. Ze is prachtig! Daarnaast is ze zakelijk gezien heel slim en daar heb ik bewondering voor. Ook al zo’n powervrouw. Anna’s vlogs zijn echt leuk om te zien en ook haar andere video’s bekijk ik met veel plezier. Oh en: de samenwerking met Hunkemoller was voor mij THE DREAM. Wát een prachtige collectie! *kwijlkwijl*

Annic van Wonderen

Door een video van Kim en Annic samen ben ik Annic gaan volgen. Haar video’s zijn erg inspirerend en je kan er, zeker zakelijk gezien, heel veel van leren. Ik heb er echt al een aantal dingetjes uitgehaald en ik heb misschien vijf video’s gezien. Ik vind het heel leuk dat je via de vlogs een beeld krijgt van de persoon die ze is, naast een zakelijk brein. Annic geeft ook goed bezochte Masterclasses en ik overweeg zelf ook er eentje te bezoeken!

Vera Camilla

Ik heb Vera heel lang gevolgd, op een gegeven moment vond ik haar video’s iets minder leuk worden. Ik weet eigenlijk niet eens of dat het perse was, ik volgde echt VEEL mensen toen, ook veel engelstalige YouTubers. Inmiddels kijk ik toch weer wekelijks haar video en zwijmel ik weg bij haar luxe make up en tassen! Vera staat wel een beetje bekend om haar, wat duurdere, smaak. Ik weet eigenlijk niet precies waarom,  haar video’s met dupes of budgetmerken maakt ze met net zoveel (misschien zelfs wel meer) enthousiasme als de video’s waarin ze luxe merken bespreekt. Oh well, iets met jaloezie bij anderen misschien.

Ik ben al laaaang een YouTube kijker en ben zelf ook bezig om stappen te zetten om zelf video’s te maken. Dit vind ik best lastig en spannend, ik wil het zo graag goed doen. Ik neem er dan ook lekker mijn tijd voor, ik doe het als ik er 100% klaar voor ben! Ik vind het zo tof om de ontwikkeling te zien, de zelfverzekerdheid waarmee deze vrouwen zichzelf naar de top werken. Voorbeelden voor mij en voor vele anderen!

Wie volg jij op YouTube?

Liefs,

Alicia

Anna NooshinAnnic van WonderenfavorietenKim Jacobsmama timeMaschame timerelaxenVera Camillavideo'sYouTube

littlebumnl • 4 maart 2017


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Kim Jacobs 5 maart 2017 - 22:03 Reply

    Wat super super duper lief ❤️

    • littlebumnl 6 maart 2017 - 23:17 Reply

      En ook super super gemeend! ☺

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *