L I T T L E B U M

Favo kleine ondernemers ♥

Wat ik in de winkelstraten enorm mis zijn de kleinere ondernemers met wat meer exclusieve producten en kleding. Gewoon, dat niet iedereen hetzelfde heeft. En waar er bij fysieke winkels een tekort is, wordt je online overspoeld met kleinere ondernemers. En dat is alleen maar leuk!! Ik vertel je vandaag wat mijn 5 favoriete kleine ondernemers zijn!

Het idee voor dit artikel ontstond net voor de kerstdagen toen ik op Instagram een post voorbij zag komen bij een aantal van mijn favoriete webshops. “When you support small business, you support a dream” stond er in de post en dat is zo waar. Want elke webshop begint met de droom van iemand en er wordt achter de schermen keiahard gewerkt om al onze bestellingen op tijd klaar te maken en te verzenden. Als klant verwacht je een snelle levering, direct antwoord op al je vragen, een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. En dat maken ze nog waar ook! Ik vind het leukste van de kleinere webshops dat je weet wie er achter zit. Via social media leer je de mensen kennen en meestal hebben ze gave winacties! Vandaar dat ik, om hen te supporter, een lijstje heb van mijn favoriete webshops!

1. Once Upon A Pink Cloud


Het rokje komt van OUAPC!!

Bij OUAPC kan je voor vanalles terecht. Kleding, schoenen, feestartikelen, maar ook accessoires en speelgoed en dat allemaal net zoals de hippe Instagram mama’s het hebben. Ik heb al meerdere keren kleding besteld en ik vind het fijne kwaliteit. Ook op social media is OUAPC erg actief en op Facebook is bijna dagelijks een winactie. Mijn favoriete item uit de webshop is hun basic skaterjurkje. Heel simpel eigenlijk, maar met een leuke maillot of legging is de outfit gelijk af!

2. Borstvoedingsboekje

Dit concept bestond nog niet toen Mila klein was dus ik heb de kans nog niet gehad om er eentje te bestellen helaas. Maar wat een tof idee is dit! Een borstvoedingsboekje van Lightstyle creations. Je kan in dit boekje alles bijhouden en opschrijven en het allerleukste vind ik dat je zoiets bewaart voor het leven. Dus als je mini een mega is kan je terugkijken en denken aan alle stress die je had en aan hoe fijn het voeden was toen je kleintje nog bleef liggen (een dreumes aan de borst is soms net acrobatiek kan ik je vertellen haha). Via de webshop kan je nog meer leuke, natuurlijke producten bestellen. Zeker een kijkje nemen waard! Lees dan dan ook meteen over hun prachtige visie 🙂

3. Voor wasbare luierkontjes.


Mijn luierstash atm *hearteyes*

Hier ga ik een beetje cheaten want ik heb ondertussen bij vier webshops besteld en ik vond de service bij alle shops fijn. Het fijne, maar tegelijkertijd ook het lastige bij deze shops is dat ze allemaal iets anders verkopen. Bepaalde dingen is bij zowat allemaal te krijgen, maar als je een specifiek merk wilt dan zal je toch bij een specifieke webshop moeten zijn. Bij Wasbaar Wonderland bestelde ik een super fijne AIO en een nachtluier die heeeel veel vocht op kan nemen. Ik kreeg een leuk persoonlijk berichtje bij mijn bestelling en dat maakte me blij. Bij Billenboetiek bestelde ik mijn favoriete Milovia luier en van hen kreeg ik een hele leuke reactie via Instagram. Kaatje Katoen heeft alleen luiers waarvan ze 100% zeker weten dat ze ‘eerlijk’ zijn en dat vind ik ook een fijne gedachte. Op het 100% MAMA-event sprak ik met de vrouw achter het Instagramaccount van Kaatje Katoen en via een van hun consulenten ben ik begonnen met wasbaar luieren. Ik twijfel eigenlijk een beetje of zij klein te noemen zijn, omdat ze zoveel consulenten hebben, maar ze verdienen sowieso een plekje in mijn lijstje! Bij Nappy’s plaatste ik mijn meest recente bestelling. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment!

Alle webshops sturen uitgebreide informatie mee met de luiers zodat je weet hoe het werkt en hoe je ze goed kan wassen. Ook kan je ze makkelijk benaderen voor hulp bij het wasbaar luieren, super fijn!

4. Hello Bird Store.


Mila’s persoonlijke shirtje en de uitnodiging voor haar eerste feestje!

Hello bird is de webshop achter de Kidtionary waar ik helemaal fan van ben!! Je kan op deze shirtjes de naam van je kindje (of dat van een ander kindje) laten drukken met daaronder een leuke beschrijving. Hoe verzin je dit, dit is zo leuk dat ik wilde dat het mijn idee is.

5. Gele Flamingo’s.

Bij de Gele Flamingo vind je alleen maar leuke dingen. Ze hebben spullen voor mama’s, baby’s, je kan een uitzetlijst maken en ze hebben bergen schoenen en accessoires. Ik bestelde er hele leuke spullen voor Mila’s verjaardag maar werd teleurgesteld door de bezorgers. Gelukkig heb ik het netjes op kunnen lossen en alleen daarom verdienen ze al een plekje in mijn top vijf. En dan heb ik het nog niet eens over het geweldige assortiment. De eigenaresse kan het inmiddels fulltime doen en dat vind ik super stoer!

Dit zijn mijn favoriete webshops van kleinere ondernemers. Wanneer je kleinere bedrijven steunt steun je echt een droom. En ze hebben ook nog eens leuke artikelen!

Wat zijn jouw favoriete webshops?

Liefs,

Alicia

babybillenboetiekborstvoedingsboekjedreumesfavorietenfavoritesgele flamingohello birdkaatje katoenkledingnappysonce upon a pink cloudshoppentipswasbaar luierenwasbaar wonderlandwebshopswinkelen

littlebumnl • 3 januari 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *