L I T T L E B U M

11 faves uit fotoshoot Ana de Wit

Jeeeeeutje, de herfst is echt begonnen hmm.. Nou ben ik persoonlijk iemand die er helemaal niet zoveel problemen mee heeft hoor. De herfst is top. ECHT heel erg koud is het nog niet, maar mega warm heb je het ook niet meer snel. Een perfect klimaat voor mij eigenlijk. Plus: luie zondagen lekker thuisblijven ‘omdat het regent’ vind ik prima. Lekker lego bouwen en verven met Mila, Netflixen met Joos en uitgebreid lunchen met croissantjes en lekker beleg: ik vind het prima! Maar goed, afgelopen zomer was ook erg fijn en ik wil specifiek even terugblikken op de fotoshoot die we hadden bij Ana de Wit Fotografie. Gewoon, om nog even een beetje die zomerse vibe vast te houden en omdat ik de mooie beelden zo graag wil delen!

Drie generaties samen op de foto, hoe tof! NOG toffer is misschien wel het feit dat er nog een generatie is, mijn lieve omie leeft ook nog hihi!

Waarom dit een favoriet is? Notice haar kleine handje dat het jurkje optilt en het armbandje aan de andere arm. Het is een perfecte nonchalante wegkijkfoto//de dreumes-editie.

Mijn moeder en ik waren de enige die dit idee leuk vonden en vinden. Lekker gejat van Pinterest, maar goed: liever goed gejat dan slecht verzonnen. Ofzoiets. Anyhow, de mannen waren het niet zo eens met deze opstelling maar deden maar mee voor het perfecte plaatje. Eerlijk is eerlijk, het is gewoon een toffe foto.

Als ik maar 1 foto mocht uitkiezen koos ik deze. Echt! Ik vind het zo mooi hoe Johan naar mij kijkt, ik naar mini kijk en zij dan weer in de lens gluurt. Heerlijk!

Alleen maar liefde <3

Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer waarom we zo moesten lachen maar Ana heeft het moment prachtig vastgelegd!

Mijn lieve broertje vastgelegd, precies zoals hij is. Bijzonder mooi kind is het ook!

Mila en ik samen. Oh Ana, ik ben ook zo blij met deze!

Ook deze is heel gaaf! Een spontaan moment: we waren al klaar met foto’s schieten en Mila was aan het klimmen op boomstronken samen met mijn oudste broertje. Op de achtergrond zie je mij mijn jongere broertje knuffelen. Hij was het een beetje beu en wilde naar huis. Vast om buiten te spelen ofzo. Heel gaaf dat Ana ook dit moment vast heeft weten te leggen.

Nog voordat we ook maar begonnen waren wist Mila de show te stelen met deze prachtige blik. Zal ik nog een keer zeggen hoe enthousiast ik ben over de kwaliteiten van Ana, of was het al duidelijk?

De hele familie bijeen!

Een waardevolle herinnering

Iedereen was een beetje gespannen, wij zijn het helemaal niet gewend om zo op de foto te staan natuurlijk. Ana’s ongedwongen en rustige houding was mega comfortabel. Eigenlijk ken ik haar alleen. (Van het babyzwemmen dan, waar onze kindjes die bijna even oud zijn een keer of drie samen hebben gezwommen. Daarna heb ik nooit meer kunnen gaan vanwege een chronisch gebrek aan tijd.) Ik merkte dat iedereen redelijk snel okay was met de situatie en dat Ana juist daardoor echt gave foto’s heeft kunnen maken. Talent heeft deze supermom zeker en haar tarieven zijn betaalbaar.

Wij (mijn broeder en ik) gaven deze shoot aan mijn mama cadeau voor moederdag en ik heb nog geen seconde spijt van die beslissing. Ik zou eigenlijk iedereen willen aanraden een shoot te doen met familie die dichtbij staat. Het is echt een blijvende herinnering en deze foto’s zullen in de toekomst nog meer waardevol zijn. Mocht je in de omgeving van Rotterdam wonen zou ik zeker even de website van Ana bekijken!

Liefs,

Alicia

Deze post is spontaan ontstaan en geen samenwerking tussen Ana en mij. Stiekem heeft ze op het moment dat ik dit zit te tikken geen eens een idee dat ik deze post schrijf. Ik ben oprecht enthousiast over haar werk, niet alleen de foto’s die ze voor ons schoot, maar ook haar andere opdrachten zijn mega tof. Just so you know: niet gesponsord, wel oprecht enthousiast!

 

anadewitfotografiefamiliefamilieshootpersoonlijk

littlebumnl • 20 september 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *