L I T T L E B U M

Baby favorites ♥

In de afgelopen (bijna) dertien maanden zijn er een aantal producten geweest die ik met zoveel liefde heb gebruikt dat ik ze aan iedereen wil aanraden. Dus dat ga ik vandaag maar eens doen! van het bestaan van deze producten had ik vanaf dag 1 willen weten en zal ik ook bij een tweede mini weer willen gebruiken!

1. Rompertjes, rompertjes en nog meer rompertjes.

Mila heeft bergen met kleding. Veel meer dan ik in ieder geval haha. Natuurlijk hebben wij geen oneindig budget dus moet ik slim inkopen. Ik bespaar op het ene, waardoor ik meer uit kan geven aan het andere. Iets waar wij nooit veel geld aan uit hebben gegeven zijn de rompertjes. En dat je kindje dan helemaal geen stomme hoeft te dragen bewijzen de Zeeman en de Primark. Bij beide ketens kopen we heel graag, de kwaliteit is gewoon goed, ze hebben leuke printjes en kleurtjes en ALS de kleurtjes niet zo fel blijven draag je de rompertjes toch onder de kleding dus maakt het niets uit. Ik vind de Zeeman rompertjes qua kleurtjes altijd wel mooier blijven dan die van de Primark, vandaar dat ik nu meestal voor witte/zacht roze pompers ga. Sowieso is dat een stuk handiger dan al die felle kleurtjes die we in het begin hadden, dat zie je overal doorheen haha! Bij de Primark koop je 8 pompers voor 10 euro, bij de Zeeman zijn ze ergens tussen de 1-2 euro per stuk!

2. Pyjama’s om van te dromen.

Pyjama’s koop ik ook al vanaf het begin bij de Primark. Ze hebben daar van die heerlijke onesies met voetjes eraan: ideaal! Mila draagt ze echt al vanaf dat ze een hele kleine baby is. Sinds kort draagt ze ook pyjama’s van de Wibra en die zijn ook zo fijn! Dit zijn gewone setjes! Ze hebben zoveel leuke soorten daar, inmiddels hebben we alweer twee setjes gekocht daar. Beide ook niet duur! Bij de Wibra betaal je gemiddeld 5 euro voor een setje, bij de Primark heb je er 3 voor 10 euro! Echte aanraders hoor!

3. KOEKAAAAAAA!!

Wij (vooral ik eigenlijk haha) zijn echte Koeka-fans. De meeste mama’s zullen het wel herkennen aan de naam van het merk, voor degene die het niet kennen: die van de voetenzakken met wafelstof aan de buitenkant in de leukste kleurtjes. Toen Mila nog mini was kregen we van mijn schoenmams zo’n heerlijke voetenzak voor in de maxi-cosi die ook perfect in de kinderwagenbak paste. We hebben daar zoveel plezier van gehad! Het ziet er onwijs lief uit (we hadden de lichtroze met grijze teddystof aan de binnenkant) en Mila bleef heerlijk warm erin! In de zomer hebben we een omtrek gekocht van Koeka voor in de Maxicosi zodat Mila niet zo klam werd in de auto op de warme dagen. En nu het weer kouder is hebben we ook een voetenzak voor in de wandelwagen erbij gekocht. Heerlijke dingen zijn het en het geld meer dan waard! We hebben in dezelfde gave roze kleur als die van de voetenzak ook een ledikant deken erbij gekocht. Mila is een woeler in bed en blijft bijna nooit onder haar dekentje liggen waarna ze vervolgend wakker wordt omdat het koud is. Sinds we de Koeka-deken hebben blijft ze echt veel beter liggen haha. Toeval of niet, die deken doet iets goed! Ik vind de producten van Koeka aan de prijzige kant moet ik eerlijk bekennen, maar omdat wij er zoveel plezier van hebben raad ik ze bij iedereen aan. De kwaliteit is ook erg goed trouwens!

4. Draagdoekjes.

Als iemand me zou vragen wat het aller belangrijkste item is om te kopen voor een baby zou ik zeggen: een draagdoek! Afgezien van de kleertjes dan he! De draagdoek heeft ons leven een stuk makkelijker gemaakt en ik vraag me serieus af hoe mama’s het zonder doen. Dragen is handig om je kindje bij je te hebben wanneer het niet alleen wil zijn maar jij als mama ook iets gedaan wil krijgen. Zo kan je dragend plassen (been there, done that! Soms sliep ze net in de doek en moest ik ineens heel nodig okay), de was doen, poetsen, stofzuigen, verzin het maar! Zowat alles in mogelijk. Maar de draagdoek is ook een handig vervoersmiddel. Een fijne slaapplaats wanneer je mini zijn of haar bed niet in wil. Fijn voor mama’s die het zo heerlijk vinden hun kleintje dichtbij te hebben. Maar ook voor de papa’s die zich soms misschien een beetje overbodig voelen. Wij hebben, zeker de eerste acht maanden van Mili’s leven, dagelijks gedragen. Elke dag, meerdere uren lang. Slaapjes, uitstapjes, gewoon omdat ze haar dagje niet had of omdat er tanden doorkwamen. Alle nare momenten, maar ook bij fijne momenten, zijn wij doorgekomen met Mili op onze buik geknoopt. Dus, lieve mama’s van de toekomst: verdiep je eens in ergonomisch dragen!

5. Wasbare luiers.

Ik heb er al eens een uitgebreid artikel over geschreven en dat kan je HIER teruglezen. Toch wil ik ze nog eens benoemen nu. Want als ik toen wist wat ik nu weet… Dan waren we sowieso vanaf dag 1 wasbaar gaan luieren! Maar serieus, ik begin een soort zwak te krijgen voor al die leuke printjes op de overbroekjes. En dan heb je ook nog eens de bamboozles die ervoor zorgen dat je beebje op een bijtje lijkt. Te leuk allemaal en echt het inlezen waard, vandaar dat ook de wasbare luiers een plekje verdienen in mijn top 5!

Dit zijn niet al mijn favorieten van de afgelopen dertien maanden, qua speelgoed en kleding hebben we ook heel wat favorieten hier, maar dat is wel een apart artikel waard!

Wat zijn jouw favorieten voor je mini? ♥

Liefs,

Alicia

favorietenfavoritestips

littlebumnl • 19 november 2016


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *