L I T T L E B U M

2

Current favorites: Netflix series ♥

Als het even kan kijk ik heel graag series op Netflix. De laatste periode was nogal stressvol en om wat afleiding te hebben stond hier regelmatig een serie aan. Het allerliefste kijk ik samen met Johan, kroelend op de bank. Mega corny, maar zo fijn! En ik moet ook bekennen dat ik in de nachten waarin Mila wakker is en die soms eindeloos lijken, ook geregeld Netflix aan heb staan. Ik vertel in dit artikel wat mijn favorieten van dit moment zijn.

Jane the virgin.

Hands down mijn nummer 1 favoriet van dit moment: JANE THE VIRGIN!!! Sinds een week (denk ik) staat seizoen twee online en inmiddels hebben wij alweer wat afleveringen ervan verslonden. In het begin keek ik alleen, maar na een aflevering mee te hebben gekeken is ook Johan om. In het kort: Jane is een maagd die zwanger blijkt te zijn van een man die niet haar verloofde is. Er speelt nogal wat in de familie van de vader van haar baby, die ze uit het verleden kent. Ook haar eigen familie kent wat issues, Jane is opgegroeid met haar moeder en oma in huis. Ik wil niet spoilen, ga maar gewoon kijken. Het is gewoon enorm leuk om te volgen, niet echt een breinbreker. Maar ik ben absoluut hooked! En ik herken mezelf enorm in Jane haha!

13 reasons why.

Ik denk niet dat het je ontgaan is, 13 reasons why is een enorme hit op het moment. Hannah pleegt zelfmoord en laat op 13 tapes weten waarom ze dat gedaan heeft. Verder wil ik er niets over verklappen. Het is een  heftige serie die je laat nadenken. Wat voor de ene persoon iets is om de schouders bij op te halen en door te leven, kan voor een ander (vaak in combinatie met andere gebeurtenissen) een  reden zijn om zelfmoord te plegen. Het gaat best diep en het is heftig om te zien soms. Toch wil ik deze serie aanraden, het helpt je echt wel dingen in andere perspectieven te zien.

Homeland.

Het nieuwste seizoen van Homeland staat (nog?) niet op Netflix, maar de oudere seizoenen zijn wel te bekijken en daar ben je ook wel eventjes zoet mee. Homeland volg ik al heel lang. De serie is ijzersterk. Johan zei dat hij het eerste seizoen wel even doorbijten vond, maar daar had ik zelf eigenlijk niet zo last van. Het is een beetje moeilijk om een beknopte samenvatting te geven van Homeland, er speelt zo enorm veel. Toch is de serie goed te volgen: het is spannend, er spelen recente thema’s (zeker in de nieuwere seizoenen) en er zitten best wat verrassingselementen in. Misschien heb je iets aan de trailer, anders zou ik aanraden om gewoon te gaan kijken. Kan me niet voorstellen dat het tegenvalt.

Girlsboss.

Eerlijk: ik heb hier 8 afleveringen van achtereen gekeken. Midden in de nacht. Omdat ik niet kon slapen. Girlboss gaat over de 23-jarige Sophia die haar leven nog niet zo figured out heeft. Ze heeft nogal een lastige band met haar vader, is emotioneel nogal gesloten en heeft buien. Creatieve buien, woedeaanvallen en veel eigenwijze buien. Ze begint een bedrijf, al noemt ze het zelf niet zo, en doet dat op een hele eigen manier. Kijkt lekker weg,  de afleveringen duren maar een half uur. Sophia’s persoonlijkheid maakt dat de serie verslavend werkt.

 

Dit zijn mijn favorieten op het moment. Ook mama’s kunnen netflixen hoor. In bed, dat ene vrije uurtje in de avond, tijdens het koken of poepen. Echt, tijd moet je vinden. Oh en: als date kan je netflixen (and chill 😉 ) met je babydaddy of mommy. Wat zijn jouw favorieten op Netflix??

Liefs,

Alicia

13 reasons whyfavorietenhomelandjane the virginnetflix

littlebumnl • 22 april 2017


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Renate 23 april 2017 - 00:00 Reply

    Ik heb van deze series alleen Jane the Virgin gezien en het is inderdaad zo’n leuke serie! Ik ben nu ook in seizoen 2 en ik ga nu richting bed, dus ik moet gewoon een aflevering kijken haha!
    Ik wil een deze dagen beginnen aan 13 Reasons Why en ik ben nu wel nieuwsgierig naar Girlboss!

    • littlebumnl 23 april 2017 - 11:22 Reply

      Oehh! Laat me weten wat je ervan vind. Jane the virgin is zoooo leuk

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *