L I T T L E B U M

Binnenkijker: mijn 5 favo plekjes in huis ♥

Ik ben van kleins af aan al veel bezig met interieur en styling. Nou wil ik niet zeggen dat ik er erg goed in ben he, maar ik vind het enorm leuk en vind ons huisje enorm gezellig. Vroeger verschoof ik bijna wekelijks alle meubels en spulletjes in mijn kamer. Tegenwoordig ben ik iets langer happy met mijn indeling hihi. Ik bekijk graag binnenkijkers van anderen en vond het tijd voor een binnenkijker ons huisje. Ik deel mijn 5 favoriete plekjes in ons huis.

1. De zwart geverfde ikea kast

Mijn grote trots en mijn allergaarste project ever. Onze witte kast van Ikea gaat tegenwoordig door het leven met een ander kleurtje. En dat is handmatig gedaan met de wereldberoemde krijtverf van Action. WAT EEN KLOTE KLUS WAS DAT. Ik stootte telkens alle verf eraf en ook nu blijft het voor geen meter zitten. Maar: het staat prachtig! Ik vind het zoveel sfeer geven aan onze woonkamer die nu stukke minder steriel oogt dan met het witte.

 2. Het nutteloze bureau

Het bureau.. Tsja, het is best een grappig verhaal. We kochten het bureau tijdens een van onze shopsessies bij Ikea (where else) voordat we wisten dat ik zwanger was. We hadden al helemaal bedacht hoe onze studeerkamer eruit ging zien. Ofja, IK had bedacht hoe het eruit ging zien haha, Johan houdt niet zo van tierelantijntjes en gezelligheid. Op 13 april 2015 kwamen we er echter achter dat ik zwanger was en wisten we dat de studeerkamer uiteindelijk een mooie babykamer ging worden. Omdat het bureau nergens anders paste staat hij sindsdien in de woonkamer. Hij is leuk gestyled, is mooi en heel handig, maaaaar we gebruiken hem heel zelden. OEPS!

3. Mila’s speel(en dump) -plekje

Aangezien de speelgoedvoorraad van Mila na haar eerste verjaardag aanzienlijk gegroeid was (lees: vertienvoudigd) hadden we meer opbergruimte nodig. We hebben het geluk dat we een enorm grote woonkamer hebben en hadden dus best wat ruimte voor een leuke speelhoek. Bij VT-wonen op tv had ik een heel leuk idee gezien met de vorm van een huisje om een bureau en opbergsysteem van (wederom) Ikea heen. Wij zijn gegaan voor de behang variant en daar ben ik nog altijd heel blij om. Het is echt een eigen stukje van de woonkamer voor haar op deze manier en het past toch heel goed in onze stijl. Op het grote roze V-Tech kasteel na dan hahaha.

4. Vakjeskast in onze slaapkamer

Ook de vakjeskast is door mij geverfd met krijtverf van Action, deze keer in een grijze kleur die een beetje een betonlook geeft. Hij was voorheen ook wit. Ik vind het zo tof, het matte grijze. Samen met de plantjes en andere accessoires kleedt het de ruimte echt aan en geeft het sfeer. De slaapkamer is echt een work in progress. Ik wil niet meer verven of specifiek op deze ruimte gekozen meubelen kopen omdat we graag een huis willen kopen in de toekomst. Vandaar dat ik kies voor ophang/neerzet dingen!

5. Mila’s kamertje

Ik ben gek op Mila’s kamer. Tijdens mijn zwangerschap zat ik er elke avond te dromen over hoe ons kindje zou zijn en hoe lekker ze zou slapen in haar bedje. Mila heeft het eerste jaar maar weinig van haar kamertje gezien, inmiddels gaat haar kamer een steeds grotere rol spelen. Hoewel ik gek ben op zwart/wit en scandinavisch heb ik in Mila’s kamer bewust gekozen voor veel kleur en vrolijkheid. Inmiddels staat er een peuter/meegroeibed in en is er alweer een hoop verandert. Maar wel op een positieve manier 😀

Dit was de binnenkijker in ons huisje met mijn vijf favoriete plekken erin. Ik ben zo blij met ons huis, het is gezellig, sfeervol en er wordt geleefd. We hebben zoveel herinneringen hier en ik ga het best moeilijk vinden als we ooit gaan verhuizen! Ik lees graag bij de comments wat jullie vinden van deze binnenkijker!

 

Liefs,

Alicia

binnenkijkenbinnenkijkerfavoriete plekjesons huis

littlebumnl • 16 april 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *