L I T T L E B U M

2016 in pictures ♥

Om het jaar echt helemaal af te sluiten en omdat het super leuk is om naar te kijken heb ik voor vandaag een soort MEGA photodiary van 2016 gemaakt. Zoals je in mijn artikel over mijn wensen voor 2017 kon lezen is het best een pittig jaar geweest met ups en downs. Wat mij het meeste bij gebleven is zijn, op de hoogtepunten na, de momenten dat we gewoon samen waren als gezin. Dat vind ik oprecht de fijnste momenten, lekker mutserig haha! Alle foto’s zijn gewoon gemaakt met mijn iPhone trouwens, don’t judge the qualityyyy.

Dit is een van de eerste foto’s die ik vond uit 2016. lekker aan de borst, niet zo heel verrassend haha.


Op 31 december 2015 kocht ik onze rekbare draagdoek, begin januari werd die al vervangen door deze geweven Yaro waar ik zoooo hard van ging stuiteren.


*kwijlkwijl*


Als ik hiernaar kijk word ik emo, kijk nou hoe klein ze hier was :O


Mila sliep slecht, zoals misschien al bekend is. Dus belandde ze dagelijks in bed bij ons. Je moet even bedenken dat haar eigen bed echt letterlijk tegen dat van ons aanstond, maar het toch niet dichtbij genoeg was voor dit kleintje. Ik heb wel 100 van dit soort foto’s, Mila en haar lieve papa die samen liggen te slapen.


Liefde voor deze foto. Dragend, lekker warm tegen me aan, dat kleine mensje van nu alweer 14 maanden.


Zo van: joos, we hebben geen foto’s samen omdat we ook bijna geen tijd samen doorbrengen laten we er eentje maken!


Het draakje gaat steeds meer op haar moeder lijken. Stiekem best leuk hihi.


Pip was er ook nog hoor, lief beest is het. Hij is ook echt super groot geworden.


2016 in een notendop: borstje drinken en veel kroelen. Het liefst met z’n allen.


Fotootje uit Utrecht, de stad waar ik heeeeeeeeeeel graag wil wonen!!


Multitasken voor vrouwen? Neejoh, papa’s kunnen dat ook hoor!!


Borstvoeding gaat niet alleen over rozen. Ik werd een tijd lang iedere ochtend wakker met hele volle borsten en harde plekken. Als ik de ene kant gaf, ging de andere kant lekken lolz.


Mama’s houden van dit soort beelden.


Tijdens het leren stuitte ik hier op. Een clusterverbod. Leg dat Mila maar eens uit, die het liefst van 1900-2300 clustert. (Clusteren doen baby’s die borstvoeding krijgen om de productie van hun mama op te hogen. Ze drinken dan steeds en vallen in slaap en drinken dan weer verder. Als mama zijnde moet je niet denken dat je je baby dan even weg kan leggen om te plassen ofzo, dan gaan ze heeel hard huilen. Gewoon een waarschuwing haha)


Tiet tiet, hoeraaaaaaa! Mila is zes maanden oud en dat betekend ook dat ik al zes maanden borstje geef yaaaay.


Twee druppels water deze twee. Wat houd ik van jullie!!!!!!


Borstvoeding geven betekend kolven als je niet bij je mini kan zijn. Dat deed ik dus ook op school. Fun. (not)


Via KellyCaresse.nl won ik een fotoshoot en dit is een van de geweldige resultaten die Stephanie Rath maakte!


School? Wat is dat? Ik haat het met een passie in ieder geval. Maar we gaan door blerghhhh.


Toen kwam de zomeeeeer en wat was het heet. Deze foto is genomen is in de Biesbos en daar hebben we heerlijk gewandeld.


Familiekiekje vol liefde!


We gingen lekker een paar daagjes weg in eigen land en dat was oprecht genieten! Ik ben dol op Gelderland, als mijn familie en vrienden mee zouden verhuizen woonde ik er morgen al haha. Of in Utrecht, die stad is ook tof.


Double Hammock oefenen in de Ikeaaaa!


Borstje geven en dingen regelen kan best tegelijk hoor!


Eerlijk: zo ziet ons huis er zowat dagelijks uit. Herkenbaar voor de mama’s onder ons denk ik. Hoop ik!


Mila werd 1 jaar, wat een bijzondere dag was dat!!


We kochten eeeeeindelijk een Tula na weken, maanden eigenlijk, van twijfelen haha.


Super mooi vind ik dit, de Tree of Life hype van een week of twee geleden.


Mila kreeg haar eigen speelplekje in de woonkamer.


Een dwergje bij een paddestoel. TE lief.


Sinterklaas was fijnnnn.


Net als kerstmis.

Jeeeetjemina, wat een berg foto’s zeg. Hopelijk was het leuk om naar te kijken. Ik heb niet zo’n spannend leven, ik zorg voor Mila, studeer een beetje, werk aan m’n site en spendeer heeeeel graag tijd met mijn gezin en af en toe met vriendinnen 🙂 Ik hoop dat jullie een fijne avond hebben en een heeeeel mooi 2017 gaan krijgen!

Liefs,

Alicia

feestdagenhuishoudenmlipmy life in picturespersoonlijkphotodiary

littlebumnl • 31 december 2016


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *