L I T T L E B U M

4

20 facts about me ♥

Op instagram zag ik het al steeds voorbij komen: een tag waarbij je 20 random dingen over jezelf moet vertellen die niemand (of bijna niemand) van je weet. Ik schrijf best vaak persoonlijke artikelen over mijn leven en de keuzes die ik maak. Voor de verandering leek het me wel eens leuk om wat meer te laten zien van mijn persoonlijkheid zelf. Ik vind het zelf namelijk heel leuk om van anderen te lezen. Lees je mee?

1. Ik heet Alicia Elise. Mijn moeder wilde me Alicia noemen, mijn vader vond Elise een mooie naam en samen vormde dat dus mijn naam. Gelijk duidelijk wie de broek aanhad 😉

2. Als kind wilde ik heel graag Sophie heten. Mijn mooie dochter heeft Sophia als tweede naam gekregen en dat was niet eens bewust om die reden gekozen. Wel vind ik het heel leuk omdat het me doet denken aan hoe ik zelf was toen ik klein was.

3. Toen ik jonger was wilde ik iedere week iets anders worden. Als kleuter was dat een rijtje van: prinses, k3, juf en moeder. Later werd het: kinderarts, dierenarts, advocaat, zangeres of actrice. En in musicals spelen leek me wel wat.

4. Ik eet het liefst elke dag, de hele dag pannenkoeken. En dat is geen grapje. I know, super childish maar nou en.

5. Ik ben heel emotioneel. Ik kan al gaan huilen van een reclame of het feit dat een random iemand op tv trouwt, bevalt of iets naars meemaakt. Ik huil ook bij alle emoties die ik heb, dus of je me nou boos of heel erg gelukkig maakt: ik ga huilen.

6. Mijn dromen zijn super levendig en net echt. Ik word met de wildste verhalen wakker en er komen mensen in voor die meestal al jaaaaren geen rol meer in mijn leven spelen. Super scary soms!

7. Taylor Swift is mijn girlcrush. Op Johan na heb ik geen guycrush.

8. Ik ben bang voor lama’s. Ja. Lama’s, ja. Deze angst is ontstaan toen ik op vakantie was met de Mareetjes. We waren in een dierenpark waar je met je auto doorheen kan. Op een bepaald punt gingen we dus uitstappen om de lama’s te voeren. So far, so good. Totdat ik de lama’s erg dichtbij vond komen en besloot alvast in de auto te gaan zitten. De stalkende lama volgde me dus met zijn kop de auto in. Zat ik hoor, doodsbang met een lama die half de auto inkwam. Het hele tafereel of ofwel gefilmd, ofwel gefotografeerd.

9. Ik heb groene ogen, sproetjes en van nature donkerblond haar. Vroeger was ik niet zo blij met mijn natuurlijke haarkleur dus verfde ik het steeds blonder. De laatste tijd prefereer ik haar dat niet elke zes weken bijgewerkt moet worden dus heb ik aan de bovenkant mijn donkerblonde kleur en het wordt naar beneden toe steeds lichter. Me likeeey, want nu zie je niet meer dat het eigenlijk gewoon een lelijke uitgroei is yay!

10. Gisteren kocht ik alvast een fles Jip en Janneke champagne voor oud en nieuw. Ik twijfel nog of ik aan de echte champagne of wijn ga die avond, maar met zo’n fles in huis zit ik sowieso safe. Mila wordt normaal altijd nog wel een keer wakker in de nacht en met alcohol op wil ik dan liever niet voeden.

11. Ik slaap altijd in een pyjama, zonder sokken en dan wel met de deken over me heen. Het liefst slaap ik half op mijn zij gedraaid met 1 been op de deken in plaats van eronder. Ik slaap het lekkerst als Johan naast me ligt en ik met mijn hoofd naar de muur toe lig. Rugkriebels vind ik trouwens ook het einde.

12. Mijn lievelingsfilms zijn: Mamma Mia, The Weddingplanner, Confessions of a Shopaholic, Unbroken, White House Down, Frozen, Interstellar en The Hunger Games.

13. Als ik later groot ben wil ik graag 2-3 dagen per week werken. Maakt me niet zo uit wat ik moet doen eigenlijk, maar iets met kinderen, schrijven of rechten past wel goed bij me. Ik hoop dat ik op die manier de rest van de week alle tijd heb voor Mila (en de misschien nog volgende kindjes). Ik wilde altijd een groot gezin, maar daar kom ik nu toch een beetje op terug. Ik vind het moederschap fantastisch, maar ook vaak genoeg pittig. Johan en ik hopen wel enorm dat we nog eens zo’n mooi en lief kindje mogen krijgen. Maar ik denk niet dat er nog een derde, vierde of vijfde komt. We wonen in de toekomst in een fijn huis dat helemaal naar onze smaak ingericht is en waar veel ruimte is om te spelen en samen te zijn. Het hoeft niet groot te zijn overigens hoor, gewoon een gezellig rijtjeshuis vind ik fantastisch!

14. Ik heb op dansen, toneel, zwemles en heel eventjes op waterpolo gezeten. Ik droomde dan ook van een carrière als actrice. Het liefst in musicals omdat je dan alles tegelijk kon doen. Uiteindelijk durfde ik de stap niet te zetten om er echt een opleiding voor te doen. Je moet het dan echt gaan maken en de kans op werk is niet heel erg groot, helaas.

15. Toen ik zwanger was van Mila was ik heel lang misselijk en spuugde de hele dag door. Ik ging niet meer naar school omdat ik bang was te moeten spugen in de trein of klas. Ik at heel weinig en leefde op aardappelpuree. Maar gewoon aardappelpuree. Dat at ik dan het liefste in combinatie met broccoli en vis(sticks). We hebben nog altijd een mega voorraad aardappelpuree liggen. Nu walg ik er een beetje van. En van de gedachte aan vissticks wordt ik ook misselijk.

16.Londen is mijn lievelingsstad. Ik weet niet wat het is, maar de twee keer dat ik er was voelde ik me er zo thuis. Ook als ik beelden van de stad zie voel ik me happy. De eerste keer dat ik er was was in vijf havo met mijn liefste vriendinnen. De tweede keer was met Johan samen. Kort daarna was ik zwanger en woonden we samen, het was echt de laatste trip met alleen ons tweetjes. Alleen wisten we dat toen nog niet haha.

17. Vandaag ben ik precies 1256 dagen samen met mijn grote liefde, papa van mijn dochter en allerbeste vriend!

18. Spontaan, (te) lief, zorgzaam en perfectionistisch zijn vier eigenschappen die mij het beste omschrijven.

19. Ik ben gek op restylen. Toen ik nog thuis woonde zette ik mijn meubels en spulletjes minstens 1x per week anders neer. En dan moet je er even bij bedenken dat ik zo ongeveer 6 m2 had op te restylen. Ik deed het ook regelmatig bij vriendinnetjes thuis en die vroegen mij ook altijd om advies voor hun kamer. Nu ik een heel huis heb om te stylen vind ik het toch een tikkie lastiger. We huren nu dus kan je niet alles veranderen wat wel kan wanneer je een huis koopt. Gaandeweg begint ons huis wel meer gezellig te worden. De laatste tijd gaat de woonkamer erg over op een zwart-wit-thema maar dan niet op de steriele manier. De babykamer vond ik ook geweldig om te doen. Maar de slaapkamer, overloop, keuken gang en VOORAL ONZE SUPER LELIJKE TRAP (ja dat moest schreeuwend gelezen worden) mogen best nog een make-over krijgen wat mij betreft.

20. Dagen waarop Johan thuis is en we samen met Mila weinig doen zijn mijn favoriete dagen. Gewoon een beetje spelen, lekker eten met z’n drietjes en bijvoorbeeld naar buiten voor een boodschapje of een wandeling. I LOVE days like that.

Dat was het guys! 20 feitjes over mij als persoon.

Liefs,

Alicia

20 facts about meget to know mepersoonlijk

littlebumnl • 13 december 2016


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Naomi 14 december 2016 - 13:01 Reply

  hahahha dat lama verhaal

  xxx

  • littlebumnl 14 december 2016 - 21:59 Reply

   Dat verhaal definieert mij gewoon hahaha <3

 2. Tosca 4 januari 2017 - 23:36 Reply

  Ik ga echt stuk om dat Lama verhaal hahahaha. Leuk artikel <3

  • littlebumnl 5 januari 2017 - 00:27 Reply

   Dankje tos <3

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *