L I T T L E B U M

8x zo kan je jouw partner verrassen ♥

Ik vermoed dat zelfs de beste relaties soms lijden onder de komst van kinderen, werk en allerlei verplichtingen. Wat ik zeker weet is dat, als wij niet ons best doen om tijd te maken voor elkaar, we enorm langs elkaar heen aan het leven zijn. Aangezien Johan heel veel van huis is en wanneer hij thuiskomt we ook een vaste routine hebben voor Mila blijft er weinig tijd over met z’n tweetjes. Die tijd moet goed besteed worden! In dit artikel vind je 8 ideetjes om je partner mee te verrassen.

1. Kook zijn (of haar natuurlijk!!) favoriete maaltijd

Liefde gaat door de maag. Bij ons thuis in ieder geval wel! En hoe lief is het dan als je partner jouw favoriete maaltijd, als verrassing, op tafel zet. Ookal ben je geen keukenprinses, het feit dat je de moeite neemt is al super lief. En als het echt niet lekker is kan je altijd nog iets bestellen 😉

2. Plan een verrassingsuitje

Regel oppas, bedenk een leuk uitje en gaan met die banaan! Misschien wel handig om van te voren te regelen dat je partner vrij heeft trouwens haha! Wij vinden het leuk om een stad te bezoeken, rond te slenteren, wat te eten en winkels leeg te kopen. Maar je kan natuurlijk ook gericht naar een museum, restaurant of expositie gaan! Het hoeft niets bijzonders te zijn, de gedachte dat iemand speciaal zoiets verzint en regelt is al onwijs lief!!

3. Ga samen bankhangen

Mijn ultieme avond met vriendlief? Op Netflix Homeland (of een andere serie, artikeltje waard denk ik haha) aanzetten, kaarsjes aansteken, wijntje + chippies erbij en genieten! Ik kruip altijd lekker tegen Johan aan tijdens de spannende stukjes en we bedenken verschillende theorien over het verloop van de serie. Oh: vergeet je telefoon niet weg te leggen zodat je echt aandacht hebt voor elkaar!

4. Koop een mooi setje lingerie

Ik ben zelf best wel gek op mooi ondergoed. Helaas is het met mijn huidige cupmaat iets lastiger om iets passends te vinden mwehp. Maar het gevoel van een mooie bh met bijpassend broekje vind ik geweldig. Ik voel me dan super mooi en sexy en dat blijft meestal niet onopgemerkt. Prima opzetje voor een spannende avond (middag of ochtend) tussen de lakens 😉 Super cheesy, maar het werkt meestal als een trein!

5. Schrijf een liefdesbrief

Hoewel je weet dat je partner van je houdt is het soms heel leuk om het te horen. Het lezen vind ik zelfs nog leuker. Het is zo persoonlijk! Met de hand geschreven brieven waarin staat waarom jij de allerleukste en liefste bent is super fijn. Mijn vriend vind dit ook heel leuk om te lezen, ik maak er meestal een heel boekwerk van hihi. Schrijf ALLES op wat je kan verzinnen: leuke herinneringen, wat er zo mooi is aan jouw liefde, jullie fijnste gewoontes, etc.

6. Neem een (of meerdere) huishoudelijke taken over voor een dag

Hoe lekker is het als je thuiskomt en je hoeft NIETS meer te doen? I would love it!! Het is voor je partner dan ook misschien een leuke verrassing als jij alle huishoudelijke taken overneemt zodat hij (of zij, maar dat begreep je al wel hopelijk!) lekker achterover kan leunen en niets hoeft te doen! Dus: zet ook eens het vuilnis buiten of stofzuig de bovenverdieping. Wie weet inspireer je je partner en mag jij ook eens met je pyjaam aan hangen op de bank.

7. Voer een goed en fijn gesprek

Goede gesprekken opstaan uit het niets, bij ons dan in ieder geval. Maar het is wel fijn om van elkaar te weten waarmee de een zit en wat de doelen en belangrijke momenten zijn de komende tijd. Wij bespreken heel vaak wat we willen in de toekomst, hoe we iets kunnen oplossen of wat we belangrijk vinden voor Mila. Persoonlijk ben ik altijd heel happy na zo’n gesprek, je weet dan weer even wat er in de gedachten van je partner rondgaat en kan zelf je gevoelens ook kwijt!

8. Geef je partner iets wat hij graag wil hebben

En dat hoeft niets groots te zijn. Johan drinkt graag energie. Suuuuper nasty en slecht voor je, maar ik accepteer het. Hij is dan ook oprecht blij als ik er eentje meeneem voor hem. Dit kan je met zoveel dingen doen! Een cd, een shirt of overhemd. Of bestel random een pizza als je partner al weken zegt daar trek in te hebben! Bij dit soort dingen gaat het echt om het gebaar. En ach, als je geld teveel hebt koop je gewoon een playstation haha.

Hoe verras jij je partner?

Liefs,

Alicia

mamapaparelatierelatiestipsverras je partner

littlebumnl • 9 maart 2017


Previous Post

Next Post

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *